Kleding Advies

Kledingwinkel
 
Alles over dassen
Alle weetjes over dassen: hoe een stropdas knopen, een das combineren met een hemd, een vlek uit een das verwijderen ...
 
Basic kledingstukken vinden
De lastige zoektocht naar basis kledingstukken behoort nu tot het verleden sinds het bestaan van een nieuwe site.
 
Behamaat bepalen
Hoe de juiste maat voor uw beha bepalen. Bepaal de juiste omvangsmaat en cupmaat voor uw beha.
 
De 10 geboden van elke garderobe
Iedereen zou over een verzameling van veelzijdige stukken moeten beschikken die voor verscheidene doelen kunnen gebruikt worden. Stukken die deel uitmaken van de basics van mode.
 
De bustier
Een bustier is een erg vrouwelijk kledingstuk dat kan gebruikt worden om het sexappeal te verhogen.
 
De sportieve look
U hoeft geen atlete te zijn of er als een atlete uit te zien om deze look te vertonen. U hoeft enkel een sportieve houding te hebben.
 
De verfijnde look
Enkele tips om een moderne retrolook te bekomen zonder dat het lijkt alsof je in een tijdmachine gestapt bent.
 
De “vriendjes mode” trend
Om er echt cool uit te zien, moet u weten hoe u precies de kleren van vriend of echtgenoot moet dragen met de juiste combinatie van uw eigen kleren.
 
Dezelfde jeans, verschillende looks
Een jeans is het meest veelzijdige kledingstuk in uw garderobe. Gebruik uw jeans op die manier waarop u zelf wilt, gebruik uw verbeelding.
 
Dresscode
Omdat u misschien door het bos de bomen niet meer ziet, hebben we een lijstje gemaakt met de meest voorkomende dresscodes en geven we een korte beschrijving van hoe u er dan wel moet uitzien.
 
Een bril en uw gezichtsvorm
Bij het kiezen van een bril, let u best op een aantal zaken. Het is ook essentieel om de bril te doen passen bij de vorm van uw gezicht.
 
Elegant in een short
Enkele erg belangrijke zaken waaraan u moet denken bij het kopen en het dragen van een short.
 
Gelaagde kleren: hoe het goed doen
Kledij in laagjes is een kledingtechniek die erg elegant en chic en ook erg praktisch kan zijn, afhankelijk van uw noden.
 
Gids voor het kopen van een jas
Jassen zijn één van de duurste herfst- en winterinvesteringen voor uw garderobe en u wilt natuurlijk de juiste soort jassen kopen die niet enkel uw schoonheid accentueren, maar ook geschikt zijn voor de gelegenheid.
 
Het effen witte T-shirt
Misschien het meest veelzijdige en tijdloze kledingstuk dat u in uw kleerkast heeft. Stijlideeën voor uw witte T-shirt.
 
Hoe bloezen dragen
Enkele tips om bloesjes met knopen vooraan op een meer modieuze manier te dragen:
 
Hoe die mooie benen tonen
Verberg die mooie benen niet langer. Pronk ermee zoveel uw maar wilt. Neem gewoon een kijkje in uw kleerkast en ik ben er zeker van dat u heel wat verschillende dingen zult aantreffen die u kunt dragen om die sexy benen nog sexyer te maken.
 
Hoe die mooie rug tonen
Maar weinig vrouwen halen voordeel uit wat vaak het beste lichaamsdeel is om te tonen – de rug. Gebruik een beetje creativiteit en toon die rug zo goed u kunt.
 
Hoe een riem dragen
Riemen zijn één van de meest gebruikte en meest modieuze accessoires. Ze zijn wijd verkrijgbaar tegen redelijke prijzen. Enn kleine gids om u te helpen beslissen wat de beste manier is om uw riem te dragen.
 
Hoe een zijden bloes dragen
Zijden bloezen zijn een must voor elke modebewuste vrouw. Ze zijn nooit uit de mode en zorgen steeds voor dat ietsje extra.
 
Hoe een zonnebril kiezen die bij uw gezicht past
Het is belangrijk dat u een mooie zonnebril uitkiest die uw gezicht flatteert. Enkel tips om u te helpen een zonnebril te kiezen die bij uw gezichtsvorm past.
 
Hoe er goed uitzien met strepen
Een goede gestreepte trui of een goed gestreept hemd kunnen echt eeuwig jeugdig zijn. Dus hebt u nog geen strepen in uw kleerkast, dan zou ik u suggereren om enkele items te kopen.
 
Hoe kleren onderling combineren
De mate waarin u kunt mixen hangt af van de verwisselbaarheid van de verschillende stukken kledij. Dit betekent u uw garderobe op voorhand moet plannen.
 
Volgende Pagina