Tips voor haar & kapsels

Meisje met lang haar bij de kapper net voor het knippen
 
Bruidskapsels
Op het moment dat u uw bruidsjurk gekozen hebt, zou u eigenlijk uw speciaal bruidskapsel, aangepast aan uw jurk, moeten beginnen plannen.
 
De geheimen van de haarkleur
Een slechte dag kan verholpen worden met een nieuw kleurtje in uw haar, wat highlights of zelfs wat donkere stroken. Er staat geen limiet op de mogelijkheden.
 
De verschillende gezichtsvormen
Vaak vinden mensen het moeilijk om bij het zien van een gezicht te zeggen over welke vorm het gaat. Onze bedoeling is hier om u enkele bekende gezichten te tonen en uit te leggen wat hen maakt tot de vorm die ze zijn.
 
Een sexy en verleidelijk kapsel met pony
U kunt uw pony naar uw hand zetten, want die kan uw hele look veranderen zonder dat u daarvoor veel hoeft te doen. Het is een uitstekende manier om uw haar eenvoudig te houden en toch elke dag van de week met een andere look te verschijnen.
 
Gelaatstrekken en kapsels
Enkele van de meest voorkomende probleempjes die mensen hebben met gelaatstrekken en manieren om ze te minimaliseren.
 
Haar stylen met ronde borstels en een haardroger
Het stylen van haar zonder een krultang, maar wel door gebruik te maken van ronde borstels en een haardroger.
 
Hoe foto’s van kapsels gebruiken
Doorheen foto’s van kapsels bladeren kan een ideale manier zijn om de perfecte look voor u te vinden, maar er zijn zaken waar u voor moet opletten en eveneens belangrijke richtlijnen die u kunt volgen om uw tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken.
 
Hoe prachtkapsels kiezen voor halflang haar
Als u reeds op zoek ging naar kapsels voor halflang haar, dan bent u misschien al een beetje ontmoedigd geweest wanneer u de opties bekeek.
 
Kapsels van beroemdheden als model voor uzelf
Van beroemdheden wordt verwacht dat ze kapsels hebben die modieus zijn en zelfs trendsettend. Vraagt u zich af welk kapsel in de mode is, dan is het een goed idee om eens te kijken bij de sterren.
 
Kapsels voor bruiden
Op het moment dat u uw bruidsjurk gekozen hebt, zou u eigenlijk uw speciaal bruidskapsel, aangepast aan uw jurk, moeten beginnen plannen.
 
Laten we het eens hebben over de pony
Pony met gel in, piekerige pony, franje met folie of geverfd en zelfs een franje die er niet uitziet als een franje! Bent u van plan om ervoor te gaan?
 
Natuurlijke kapsels voor uw gezichtsvorm
Wanneer het gaat over natuurlijke kapsels, dan bestaat er niet dat éne kapsel dat voor iedereen past. Eén van de meest belangrijke factoren bij het kiezen van uw kapsel is te kijken welke gezichtsvorm u hebt.
 
Tips voor Jessica Simpson kapsels
De kapsels van Jessica Simpson zijn algemeen bekend voor hun schoonheid, verfijning en elegantie en ze kunnen makkelijk nagebootst en gedragen worden door haast iedereen.
 
Tips voor Mandy Moore kapsels
Verschillende kapsels van Mandy Moore volhouden kan moeilijk zijn, want ze verandert haast elk seizoen van kapsel.
 
Vragen en antwoorden over haar en kapsels
Vragen en antwoorden over haar en kapselkeuzes.