Natuurlijke kapsels voor uw gezichtsvorm

Natuurlijk kapsel voor lang haar
 
Wanneer het gaat over natuurlijke kapsels, dan bestaat er niet dat ne kapsel dat voor iedereen past. En van de meest belangrijke factoren bij het kiezen van uw kapsel is te kijken welke gezichtsvorm u hebt.
 
De gezichtsvormen die vaak voorkomen zijn de ovalen, de hartvormige, de vierkante, de langwerpige en de ronde. Hieronder vindt u enkele ideetjes over welke kapsels telkens passen bij bovenstaande gezichtsvormen.
 
1.Ovalen gezicht. Dit is eigenlijk een algemene gezichtsvorm voor alle soorten kapsels. Het maakt niet uit of u kiest voor lang haar, kort haar, steil of golvend haar, pony of niet. Met andere woorden, een hele wereld van natuurlijke kapsels gaat voor u open wanneer u een ovalen gezicht hebt.
 
2. Hartvormig gezicht. Een hartvormig gezicht wordt gekenmerkt door een breed voorhoofd en een smalle kin. Een natuurlijk kapsel dat het voorhoofd smaller doet lijken en de kin breder is dus aan te bevelen voor een hartvormig gezicht. Dit betekent dat u volheid nodig hebt bij de kin, dus kunt u misschien eens een bob op kinlengte (die niet te veel gelaagd is) of golvende krullen uitproberen. U kunt ook kiezen voor een kapsel met pony.
 
3. Vierkant gezicht. Bent u op zoek naar een natuurlijk kapsel voor een vierkant gezicht, dan kunt u uw gelaatstrekken proberen te verzachten door een piekerige pony en vloeiende laagjes. U kunt zelfs krullen of golven in uw haar doen, zolang u die maar in lagen doet.
 
4. Rond gezicht. Mensen met een rond gezicht kunnen zich lang haar veroorloven. Kies niet voor een kapsel dat eindigt ter hoogte van de kin, want zo gaat uw gezicht er alleen maar nog ronder uitzien. Het is ook best om een scheiding in het midden te vermijden. Hou het vol bovenaan en lang en steil opzij.
 
5. Langwerpig gezicht. Voor iemand met een langwerpig gezicht is het beste natuurlijke kapsel een kort of halflang kapsel met ofwel laagjes, een zijdelingse scheiding of zelfs een pony. Het is tezelfdertijd belangrijk om geen hoogte toe te voegen bij de kruin.
 
Bekijk hoe U eruitziet met de recentste natuurlijke kapsels. Probeer kapsels online!
 
© Modewijzer.com
Foto: Dima Sidelnikov/Shutterstock