fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home

Zwangerschapskledij

Hoe uw zwangerschapskledij kiezen
Zodra uw gewone kledij niet meer comfortabel aanvoelt, is het tijd om zwangerschapskleren te kopen.
 
Hoe de perfecte borstvoedingsbeha kiezen
Er bestaan verschillende types borstvoedingsbeha’s. Uw persoonlijke voorkeur en comfort zullen bepalend zijn om te weten welke beha goed is voor u.
 
Mode voor toekomstige mama’s
De tijden van de tentjurk tijdens de zwangerschap zijn voorbij. Er zijn zoveel mooie stijlen van kledij op de markt tegenwoordig, dat u alleen al voor de kleren zwanger zou willen zijn. Ook positiekleding kan modieus zijn!
 
Mode voor nieuwe mama’s
Denk niet dat het hebben van een baby betekent dat u vanaf nu alleen maar ruime sweaters en losse pantalons kunt dragen. U kunt er nog steeds geweldig uitzien na uw zwangerschap!
 
Zwangerschapsmode
Bent u zwanger of zult u dat binnenkort zijn, dan kan het soms een ontmoedigende taak lijken om tegelijkertijd zwanger te zijn en modieus te blijven. Met moderne positiekleding is dit echter geen probleem.
 
Zwangerschapsbeha’s
Wanneer u niet de juiste zwangerschapsbeha hebt, dan kan dit extreem oncomfortabel zijn voor uw borsten. Veel vrouwen hebben bepaalde vragen over welk soort beha ze moeten kopen.
 
De zwangerschapsbikini
Er zijn enkele eenvoudige regeltjes om toe te passen wanneer u een bikini voor het zwangere lichaam koopt.
 
Tips voor zwangerschapskledij
Het kopen van zwangerschapskledij kan soms een verwarrende en frustrerende zaak zijn, omwille van een aantal redenen.
 
Growing Position
Webshop met zwangerschapskleding in zeer diverse stijlen en prijsklasse, voor je werk, voor een feest en zwangerschapskleding voor thuis.
 
Mammae Borstvoedingsbeha
Borstvoedingsbeha waarmee je discreet kan voeden. Met deze functionele borstvoedingsbeha is voeden in het openbaar eenvoudiger.
 
Noppies
Zwangerschapskledij en kleertjes voor baby's. Uitgebreide collectie met voor elk wat wils. De Noppies zwangerschapsmode is verkrijgbaar in meer dan 1500 winkels in 55 landen.
 
Pas de Deux Maternity Fashion
Stijlvolle collectie zwangerschapskleding waardoor ook de zwangere vrouw modieus gekleed kan zijn.
 
Queen Mum Maternity Fashion
Dit label voor moderne zwangerschapskledij zag het daglicht in 2002. Stijlvolle kledij voor zwangere vrouwen.
 
Valja
Deense mode voor zwangere vrouwen. Eén van de toonaangevende producenten van zwangerschapskleren in Europa, met de labels "Tête-à-Tête" en "ToBe". Vrouwelijke, trendy en elegante mode voor zwangere vrouwen.
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer