Zwangerschapsmode

Vrouw die modieus zwanger is
 
Zie er prachtig uit en voel u geweldig tijdens uw zwangerschap!
 
Bent u zwanger of zult u dat binnenkort zijn, dan kan het soms een ontmoedigende taak lijken om tegelijkertijd zwanger te zijn en modieus te blijven.
 
Veel vrouwen betreuren vaak het verlies van hun figuurtje van vr de zwangerschap. Het goede nieuws echter is dat er letterlijk honderden online modeshops zijn voor toekomstige mamas die kwaliteit, een geweldige look en leuke zwangerschapskledij tegen redelijke prijzen aanbieden!
 
Het is niet omdat u zwanger bent dat u daarom geen modeperspectief mag hebben. Het vinden van de juiste kledij is misschien net wat u nodig hebt om u een fijn gevoel te geven.
 
Maar wanneer start u nu het best met het dragen van zwangerschapskledij?
 
Veel toekomstige mamas vragen zich dit af. U hebt dit soort kledij zeker niet nodig tijdens het eerste trimester van uw zwangerschap. Vermoedelijk wordt uw buikje dan nog niet opgemerkt.
 
De meeste vrouwen starten met het dragen van zwangerschapskledij rond de vierde of vijfde maand. Dit is wel iets wat verschilt van vrouw tot vrouw. Mamas die een tweede zwangerschap doormaken, starten normaal gezien vroeger dan dames die voor het eerst zwanger zijn en bij vrouwen met meerlingen is het tijdstip natuurlijk nog een tikkeltje vroeger.
 
Het type kledij dat u tijdens uw zwangerschap nodig hebt, verschilt gewoonlijk ook. Sommige vrouwen dragen tijdens hun vroege zwangerschap een tijdje een losse jeans. Velen gaan zwangerschapskledij dragen vr hun buikjes eigenlijk groot genoeg zijn om die kledij op te vullen.
 
Hier hebt u enkele tips die u kunnen helpen tijdens uw zwangerschap:
 
• Neem een rubberen band. Tijdens de eerste maanden kunt u uw jeans vastmaken met een rubbertje dat u door het oog van uw jeans steekt en rond de knoop draait. Zo bekomt u enkele extra cm voor tijdens de maanden waarin u te dun bent voor zwangerschapskledij.
 
• Investeer in enkele comfortabele truien. Lange truien met een taille die kan groter gemaakt worden, werken geweldig tijdens de eerste maanden van uw zwangerschap.
 
Koop enkele stukken zwangerschapskledij die u kunt mixen en bij elkaar doen passen. Overweeg bijvoorbeeld een jeans en een pantalon en enkele verschillende truien en accessoires die bij beiden passen. Werkt u in een kantooromgeving die erg formeel is, kies dan n of twee pakjes die makkelijk te combineren zijn met verschillende truien.
 
Koop ook enkele kledingstukken die een maat te groot zijn. Vaak hebt u gewoon een jeansbroek nodig die een maatje te groot is tijdens de eerste maanden van uw zwangerschap.
 
Zwangerschapskledij kan duur zijn en denk eraan dat u die eigenlijk minder dan negen maanden draagt. Het goede nieuws is dat veel online shops kortingen geven. U kunt ook naar een gekende tweedehandszaak gaan. Wordt u voor het eerst mama, dan zijn er ongetwijfeld veel mamas die hun zwangerschapskledij aan u kunnen lenen. Dit maakt het zelfs nog makkelijker om te shoppen!
 
© Modewijzer.com
Foto: Morrowlight/Shutterstock