Advies en tips voor kort haar

Kort haar
 
Afbeeldingen van korte kapsels
Hebt u ook dat gevoel dat u uw lokken wilt kortwieken, maar niet weet of het resultaat wel zal passen bij uw gezichtsvorm? Bekijk dan eens foto’s van korte kapsels – dit is een uitstekende manier om de kapsels waar u denkt goed mee te staan te selecteren!
 
De korte kapsels van beroemdheden
Alhoewel het in staat zijn om één van de vele korte kapsels van beroemdheden uit te testen onmogelijk mag lijken, is dit veel makkelijker dan u misschien wel denkt.
 
Hoe een gedurfd en chic kort krullend kapsel bekomen
Krullend haar kan op een aantal verschillende manieren gedragen worden en diegenen met kort haar hebben net zoveel mogelijkheden als diegenen met lang haar.
 
Hoe kort haar stylen
Er is een groot verschil tussen goed kort haar en slecht kort haar. Slecht kort haar doet u er onverschillig, lui en gewoonlijk onvrouwelijk uitzien. Goed kort haar is totaal verschillend: u kunt uw voorkomen veranderen in een oogwenk.
 
Korte dameskapsels
Sommige dames zijn stoutmoedig genoeg om hun haar kort te dragen en andere dames zijn elegant genoeg om het kort te dragen, maar feit is dat sexy kort haar een voltreffer is en tot de verbeelding spreekt wanneer het op de juiste manier gedragen wordt.