De korte kapsels van beroemdheden

De bob van Victoria Beckham
Foto: S. Bukley/Shutterstock
Alhoewel het in staat zijn om één van de vele korte kapsels van beroemdheden uit te testen onmogelijk mag lijken, is dit veel makkelijker dan u misschien wel denkt.
 
De controversiële Victoria Beckham
 
Overal ter wereld kijkt men op naar de elegante bob van Victoria Beckham. De langere lagen vooraan en kortere lagen langs achter zorgen ervoor dat ze er zacht en verfijnd uitziet en het enige wat ze ‘s morgens hoeft te doen is wat wax of mousse in het haar doen om het meer definitie te geven.
 
U kunt de bob van Beckham zowel dragen in het park of voor een date, want zijn veelzijdigheid kan zowat elke look portretteren.
 
Het kapsel van Halle Berry
 
Het kort kopje van Helle Berry
Foto: Everett Collection/Shutterstock
Nog een kapsel waar velen van dromen is de fameuze korte en golvende look van Halle Berry. Die past het best bij iemand met golvend of krullend haar, maar is eveneens mogelijk voor diegenen die elke morgen een krultang willen gebruiken om dezelfde look te bekomen. Door het haar in verschillende korte stukjes te knippen, ziet het er tezelfdertijd glad en volumineus uit.
 
Haarlak of gel zullen de verschillende deeltjes op hun plaats houden of u kunt ook met de vingers door het haar gaan voor een meer speelse look. Halle Berry heeft van alle beroemdheden één van de meest handelbare kapsels. Haar kapsel is makkelijk te creëren en te onderhouden.
 
En … natuurlijk … Cate Blanchett
 
Het kort haar van Cate Blanchett
Foto: Everett Collection/Shutterstock
Cate Blanchett staat erg bekend omwille van haar grote verscheidenheid aan kapsels. Veel daarvan zijn korte en sexy kapsels die makkelijk na te bootsen zijn. Alhoewel haar klassieke lange blonde haar heel erg mooi kan ogen voor haast elke gelegenheid, kunnen haar korte kapsels haar look verfijnd maken; zo lijkt ze op een klassieke schoonheid. Eén van haar favoriete looks was wanneer haar haar geknipt was tot net onder de ogen, vooral aangezien ze veel verschillende opties had voor afwisselende kapsels.
 
Bij de première van haar film “Babel” koos Cate Blanchett ervoor om haar haar naar achter te dragen in een kleine knot met strakke golven die opzij vielen. Dit kapsel was verbazend mooi en erg eenvoudig te creëren. Ze droeg dezelfde snit eveneens in korte en steile laagjes, wat makkelijk kan bekomen worden met wat haarwax of spray gel. Korte kapsels hebben Cate, net als vele andere actrices,de mogelijkheid geboden om het haar in een aantal verschillende stijlen te dragen zonder er al te veel werk aan te hebben.
 
De versie van Kirsten Dunst
 
De korte bob van Kirsten Dunst
Foto: Everett Collection/Shutterstock
Kirsten Dunst is nog een mooi gezicht dat niet moet verborgen zitten achter haar en ze is zeker blij om heel het jaar door kort haar te hebben. Haar juist boven de schouder is een look waar ze echt van houdt; en het geeft dezelfde veelzijdigheid als lang haar. U kunt het nog steeds in een paardenstaart doen of in een knot of u kunt het krullen voor een meer opgemaakte look.
 
Normaal gezien draagt ze haar haar steil met haar natuurlijke golving, waarvan het effect vergroot kan worden door haarwax of gel toe te voegen om de verschillende lokken te accentueren. Voor een meer verfijnde en zachte look kunt u dit kapsel eveneens naar onder krullen of u kunt het volledig straightenen. Korte kapsels zien er fantastisch uit bij de beroemdheden die ze dragen en ze kunnen ook bij u prachtig zijn.
 
Bekijk hoe u eruitziet met de recentste korte kapsels van beroemdheden – probeer ze nu met online kapselsoftware!
 
© Modewijzer.com