Lichaamstype

Slanke vrouw
 
Figuurtypes
Voor elk van de vier figuurtypes een beschrijving, samen met een overzicht van optimaal passende kledij en accessoires.
 
Het kiezen van de juiste stijl jeans voor uw lichaamsvorm
Een goede jeans kan één van de meest veelzijdige stukken zijn uit uw garderobe, maar hoe weet u nu welke jeans past bij uw lichaamsvorm?
 
Hoe een plat achterste accentueren
Wat kunt u doen wanneer u langs achter niet zo rijkelijk bedeeld bent door moeder natuur? Op dit vlak spelen hightech materialen en speciale panty’s die uw onderkant liften, een belangrijke rol.
 
Hoe gekleed gaan volgens uw lichaamsvorm
De meeste vrouwen hebben gewoonlijk één welbepaalde lichaamsvorm en als u gekleed gaat in kleren die uw lichaamsvorm accentueren, dan bent u goed op weg om er beter uit te zien, niet?
 
Hoe een dik achterste camoufleren
Het kiezen van de juiste snit, kleur en print is belangrijk om de indruk te wekken dat u slanker bent. Hebt u een dik achterste, dan kunt u dit camoufleren door op een correcte manier gekleed te gaan.
 
Hoe er groter uitzien door uw kledij
U kunt door uw manier van gekleed gaan de illusie creëren dat u groter lijkt dan u eigenlijk bent.
 
Hoe er modieus uitzien met een maatje meer
Als u echt denkt dat een maatje meer een excuus is om niet mee te zijn met de mode, dan hebt u het totaal verkeerd voor. De periode waarin dun de enige manier was om trendy te zijn, is voorbij.
 
Afslankende kleding
Wanneer u op twee verschillende dagen in de spiegel kijkt, dan valt het u misschien op dat u de éne dag slanker lijkt dan de andere. Tips die u helpen om er met de juiste kleding zo slank mogelijk uit te zien.
 
Kledij en mode voor de rijpere vrouw
Met weinig uitzonderingen worden nieuwe collecties ontworpen met in het achterhoofd jonge, slanke modellen. Daarom vinden de meeste vrouwen dat ze, naarmate ze verouderen, steeds minder keuze hebben in kledingstijlen.
 
Stijltips voor het meisje dat langs boven zwaarder is
Hebt u brede schouders, een volle buste, smalle heupen en slanke benen, dan hebt u een appelvormig figuur.
 
Stijltips voor dames met kleine borsten
Enkele tips en trucjes om speciale aandacht besteden aan de manier waarop u zich kleedt met betrekking tot uw lichaamsvorm en taille.
 
Welke kledij aantrekken om er slank uit te zien?
Kleren die een afslankend effect hebben. Probeer uit te vinden welke uw probleemzone is en draag passende afslankende kledij.
 
10 stijltips voor de wat kleineren
Klein zijn betekent niet dat u niet modieus kunt zijn. U kunt er niet enkel modieus, maar ook groter uitzien. U hoeft enkel te weten hoe u die illusie via uw kledij kunt creëren.