Afslankende kledij

Kledij die je er slanker doet uitzien
 
Welke kledij aantrekken om er slank uit te zien?
 
Wat is dat toch met ons, dames? Hoe dun of dik we ook zijn … we zijn nooit gelukkig. We vinden altijd iets om over te klagen. Maar iets waar we steeds over klagen is dat we er té dik uitzien. We hebben allen onze speciale “dunne” kleren die een magisch afslankend effect hebben.
 
Bij mij is het net zo en ik draag steeds mijn dunne jeans wanneer ik een afspraakje heb. Maar los van ons proefondervindelijk leren, zijn er bepaalde andere uitgeprobeerde en geteste trucjes om in gedachten te houden wanneer u er slank wilt uitzien.
 
Kledij met boothals
 
Wanneer u kijkt naar alle kledij die er is met ronde en V-hals, dan bent u ingesteld op het kopen van steeds dezelfde soort kledij. Maar kent u een stijl die niet zo populair is? De boothals! Dit is een brede kraag, geknipt in de vorm van een boot en die zit goed op uw schouders. Ik heb gezien dat de boothals uw lichaam steeds slanker maakt.
 
Aangezien boothalzen misschien moeilijk te vinden zijn, is een goed alternatief al die kledij uit de jaren 80: jersey truitjes en jurkjes die afhangen van de schouders. Deze stijlen doen uw bovenlichaam er automatisch slanker uitzien.
 
Opgestoken haar
 
Kledij kan ons slanker maken. De dunne pantalon kan de dijen rechter maken en geen mouwloze kledij dragen kan de ronde armen verbergen. Waar hoe neemt u de kilootjes weg uit het gezicht? Wel ..ik kan u wat fitness advies geven, maar zal wat stijladvies niet beter zijn?
 
Draag uw haar opgestoken en weg uit het gezicht in plaats van het los te laten. Dit maakt u steeds jeugdiger en heeft een afslankend effect op het gezicht. Kortere kapsels zoals bobs doen iemands gezicht er eveneens slanker uitzien.
 
Verticale strepen
 
Verban de horizontale strepen, want het enige wat ze doen is u breder maken, zelfs al bent u het niet! Maak maar van verticale strepen uw beste vriend. De strepen werken goed door uw lichaam langer te maken en verlengen is steeds ook slanker maken.
 
Verticale lijnen dwingen de ogen om de beweging van de lijnen te volgen. Het is een soort van illusie waarbij de ogen de strepen volgen en zich op die manier concentreren op uw lengte in plaats van op uw breedte!
 
Goed passende kledij
 
Misleid uzelf niet door te geloven dat u kunt ontsnappen door kledij te dragen die niet goed past. Té groot is net zo slecht als té klein. Beiden doen er u dikker uitzien dan u echt bent. Start met het proberen van wat kleren vandaag en ontdek wat uw maat echt is.
 
De volgende keer dat u gaat shoppen, probeert u enkele kledingstukken en koopt u dat ene dat echt goed past. Koop geen maat te klein om uzelf te vertellen dat het kledingstuk wel zal passen na twee maandjes gym! Koop ook geen maat te groot omdat u denkt dat dit u slanker zal maken!
 
Patronen en stoffen
 
Let goed op het patroon. Grote brede patronen met veel afstand tussen doen u alleen maar dikker lijken … niet iets wat we willen, toch? Kies ook voor stoffen die makkelijk vallen, zodat ze niet onnodig volume toevoegen aan uw figuur. Een gerimpelde stijve stof is geen goed idee. Glanzende materialen en gekreukte stoffen trekken ook te veel aandacht, dus is het beter om daarvan af te blijven!
 
Een kleurenblok
 
De kleur die onmiddellijk afslankt is zwart. Het is uitgeprobeerd, getest en waar. Zwart stelt ons nooit teleur. Ik ken niet de wetenschap achter deze theorie, maar zwart werkt. Maar zwart is eveneens vervelend. U kunt niet steeds zwart en alleen maar zwart dragen. Wees niet bang om te kiezen voor kleur en wilt u een echt slanke look bekomen, dan heb ik een geweldig idee.
 
Draag boven- en onderaan dezelfde kleur zodat u een kleurenblok of kleurenkolom creëert. Dit werkt eveneens door het creëren van een verlengende illusie en uw horizontale proporties vallen minder op.
 
Accessoires
 
Accessoires worden gebruikt om de aandacht te vestigen op bepaalde lichaamsdelen, dus gebruikt u die best op een slimme manier om de aandacht weg te leiden van die delen die u niet wilt doen opvallen. Draag leuke oorringen om het gezicht in de kijker te zetten of draag een aantrekkelijke riem om de aandacht weg te leiden van uw torso.
 
Probeer uit te vinden welke uw probleemzone is en pas gewoon uw afslankend arsenaal dienovereenkomstig toe!
 
© Modewijzer.com
Foto: Fanya/Shutterstock