Huidverzorging

Huidverzorging
 
Cellulitis
Maar wat houdt cellulitis precies in? Wat zijn de oorzaken? Hoe voorkomt u en hoe verhelpt u het?
 
Hoe bruinen werkt
Alhoewel reeds veel mensen de waarschuwingen tegen UV-stralen ernstig nemen en nu op zoek zijn naar methoden om te bruinen die veiliger zijn, zijn er nog steeds miljoenen mensen die hun huid blootstellen aan zonnestralen en hun verbrandende en verouderende effecten.
 
Huidaandoeningen
Er zijn een aantal veel voorkomende aandoeningen van de huidklieren die nuttig zijn om te identificeren. Als u weet hoe u deze aandoeningen kunt herkennen, dan zult u beter weten wanneer u naar een dokter moet voor een behandeling.
 
Huidveroudering: tekenen en oorzaken
Antiverouderings- en cosmetische wetenschappen hebben zich gefocust op dit onderwerp en hebben een paar opmerkelijke stappen gezet, zowel wat het begrijpen van de oorzaken van veroudering betreft als in verband met het vertragen ervan.
 
Huidverzorgingsproducten
De cosmetische industrie brengt voortdurend nieuwe producten op de markt om de huid te reinigen, vocht in te brengen, te genezen en de kwaliteit en het voorkomen ervan te verbeteren.
 
Jeugdpuistjes of acne
Jeugdpuistjes zijn niet zo esthetisch en kunnen vandaar leiden tot psychologische problemen, maar eigenlijk gaat het hier om een medisch probleem. Wie heeft ze vooral, wat zijn de oorzaken, hoe zijn ze te behandelen?
 
Jeugdpuistjes niet alleen bij tieners
Meer en meer vrouwen van boven de 30 hebben last van acne, puistjes, pukkels, zweertjes ...
 
Méér over de huid: dingen om te onthouden
Enkele nuttige tips voor huidverzorging tijdens de winter en het hele jaar door, om uw huid er zo goed mogelijk te doen uitzien.
 
Onze huid: een woordje uitleg
De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en ook het lichaamsdeel dat het duidelijkst tekenen van veroudering vertoont. Het is ook het deel dat mensen het snelst opmerken.
 
Pigmentvlekken op de huid
De meesten onder ons weten dat de kleur en toon van onze huid bepaald wordt door huidcellen die pigmentatie – gekend als melanine – produceren.
 
Tips voor het laten zetten van een tatoeage
Het laten zetten van een tatoeage kan een erg opwindende ervaring zijn en u moet voorbereid zijn i.v.m. wat u mag verwachten.
 
Veroudering, rimpels, huidverzorging en make-up
Wanneer mensen het hebben over “tekenen van veroudering”, dan denken ze in de eerste plaats aan rimpels. Over heel de wereld proberen vrouwen alles om hun huid er jonger te doen uitzien en jonger te doen aanvoelen. Verneem hoe leeftijd een invloed heeft op de huid.
 
Verzorging van de gezichtshuid - Vragen en antwoorden
Vragen en antwoorden over het verzorgen van de gezichtshuid.
 
Vijf stappen om er uitgeslapen uit te zien
Een goede huidverzorging kan maken dat u er steeds uitgeslapen uitziet, zelfs al is dit niet het geval.