Hoe een plat achterste accentueren

Het achterste van verschillende vrouwen
 
U hebt eindelijk dat prachtige jurkje gekocht waar u altijd al van droomde, maar vreemd genoeg staat het u niet en lijkt het alsof u helemaal geen achterste hebt! Sla niet in paniek, want zo’n zaken gebeuren nu eenmaal en hulp is nabij.
 
Een voller achterste hebben is even belangrijk als het hebben van een weelderige boezem. Per slot van rekening hangen de schoonheid en perfectie van een jurk af van deze lichaamseigenschappen. Maar wat kunt u doen wanneer u langs achter niet zo rijkelijk bedeeld bent door moeder natuur? Op dit vlak spelen hightech materialen en speciale panty’s die uw onderkant liften, een belangrijke rol.
 
I Speciale panty’s en pads
 
1. Panty’s met schuim
 
Wilt u iets dat licht is, kies dan voor deze panty’s. Het schuim aan de binnenkant weegt niet veel en zorgt voor een goed accent. Maar denk eraan dat de levensduur van deze panty’s kort is, want door het wassen wordt het schuim platter.
 
2. Panty’s met silicone
 
Zoekt u iets dat natuurlijk aanvoelt, kies dan voor panty’s met silicone. Deze panty’s kunnen echter wel tamelijk zwaar zijn, net als alle producten uit silicone.
 
3. Zelfklevende siliconepads
 
Wilt u dat uw achterste er prachtig uitziet, zelfs onder uw bikinislipje of onder uw favoriete ondergoed, dan zijn deze pads de beste keuze. Ze kunnen direct op de huid bevestigd worden en u kunt uw favoriete ondergoed erboven dragen. Maar net zoals de panty’s met silicone zijn deze pads nogal zwaar.
 
4. Panty’s die uw achterste liften
Deze panty’s accentueren uw figuur door uw achterste te liften. Ze zijn het best geschikt voor dames met een leuk achterste die gewoon wat lift nodig hebben om hun jurkje te flatteren. Maar voor dames met een echt plat achterste zijn deze panty’s niet geschikt
 
II Kleding
 
U kunt uw achterste ook via kledij accentueren. Volg onderstaande tips om een mooi accent te hebben zonder te kiezen voor panty’s met pads.
 
• U kiest best een broek met zakken en plooien, want die creëert een illusie van gebogen dimensies. Vermijd nauwsluitende stijlen, want zo ziet uw achterste er klein uit. Kies steeds stijlen die hangen vanuit het midden van uw achterste.
 
• Kies voor diagonaal geknipte rokken en jurken met een lichte drapering. Zo krijgt u de illusie van een goedgevormd achterste, want de snit en drapering van de rok of jurk creëren beweging.
 
• Probeer steeds uw taille te beklemtonen, zodat u de aandacht wegleidt van uw achterste. Draag jasjes en jurken met een riem om uw taille te accentueren.
 
• Wilt u smalle rokken en pantalons dragen, kies dan voor een snit met A-lijn. Draag eveneens loszittende topjes en jasjes om uw achterste te camoufleren.
 
III Oefening
 
Oefening is een andere goede optie om te zorgen voor een mooi achterste. Doe hurkbewegingen, voorwaartse bewegingen, heupbewegingen enz… om de vorm van uw achterste te vergroten. Ga naar het dichtstbijzijnde fitnesscentrum of consulteer uw trainer om de beste combinatie van oefeningen te krijgen die voor een mooi achterste zorgen.
 
Met de allernieuwste technologie op vlak van panty’s is het tegenwoordig niet meer nodig om te kiezen voor plastische chirurgie. Nu kan iedereen direct een prachtig achterste hebben. En wanneer alle dames zich bovendien op een modieuze manier kleden om hun achterste te accentueren, zal geen enkele vrouw nog gebrek hebben aan een rond, stevig en sexy achterste.
 
© Modewijzer.com
Foto: ASDF Media/Shutterstock