Hoe er modieus uitzien met een maatje meer

Volslanke dame
 
Als u echt denkt dat een maatje meer een excuus is om niet mee te zijn met de mode, dan hebt u het totaal verkeerd voor. De periode waarin dun de enige manier was om trendy te zijn, is voorbij. Steeds méér fabrikanten maken kledij voor mensen met een maatje meer, dus wees maar stijlvol!
 
Draag kleren die passen
 
Een lichaam dat volslank is, heeft kledij nodig die de buigingen accentueert, dus zoek kleren die goed passen. Sommige vrouwen zullen erop staan om kleren te dragen die zo strak zijn dat ze eruitzien alsof ze uit hun eigen kleren zullen barsten. Aan de andere kant van het spectrum zijn er sommige volslanke dames die beschaamd zijn over hun lichaam en zich willen verbergen achter kledij die eveneens makkelijk zou kunnen dienen als aardappelzak.
 
Geen van deze twee keuzes doet iets om uw mooie lichaam te flatteren. Draag kleren die uw maat zijn, niet te groot en niet te klein. Wanneer u goed passende kledij draagt, dan zult u er automatisch beter uitzien en zelfbewuster worden als resultaat daarvan.
 
Indrukwekkend ondergoed
 
Als mensen me maar wilden geloven! Goed ondergoed vormt reeds de helft van uw look, dus investeer erin en maak me fier. Goed passend ondergoed zorgt ervoor dat u zich voelt als een sexgodin/rokster en wanneer al uw persoonlijke lichaamsdelen goed verzorgd worden, zien uw kleren er eveneens geweldig uit.
 
Geen losse pantalons
 
Nee, nee, nee! Ballonbroeken maken u niet slanker … ze maken u dikker. Wilt u er echt als een ijshoorntje uitzien? Geniet u echt van het feit dat uw dijen er dikker uitzien dan ze eigenlijk zijn? Is uw antwoord nee, kies dan voor een rechte broek of een bootcut. Die werken echt goed door het in evenwicht brengen van uw dikkere en smallere delen. Mijn persoonlijke favoriet is de bootcut.
 
Tailleperikelen
 
Sommigen zullen u vertellen dat u bij een vol figuur moet kiezen voor een lage taille, terwijl anderen zullen beweren dat een hogere taille beter is. Mij kan het niets schelen. Beiden kunnen werken voor u als u weet hoe. Hebt uw een slankere taillelijn, dan ziet een jurkje met hoge taille er sexy uit. Draag daarbij een riem om die prachtige buigingen te accentueren. Maar wanneer het gaat om pantalons, dan denk ik dat u beter kiest voor medium of lage taille. Die minimaliseren tegelijkertijd uw buik en uw achterste. Missie volbracht!
 
Lange topjes zijn betoverend
 
Is uw buikje niet om mee te pronken, dan zal het waarschijnlijk beter bedekt worden. Hoe, zegt u? Draag langere topjes die tenminste reiken tot de bovenkant van uw heupen. Dit verbergt niet enkel uw buik, maar werkt ook uitstekend om andere vetkussentjes die hier en daar uit uw broek of trui steken te verbergen! Naast hun verbergfunctie zijn lange topjes nog voor andere zaken ideaal. Ze zijn goed om uw torso te verlengen en wat hebt u geleerd over langer maken? Ja … dit betekent automatisch ook slanker.
 
De regel van de V-hals
 
Topjes met V-hals zijn uitstekend voor mensen met een maatje meer. Houdt u van laag uitgesneden topjes, maar twijfelt u een beetje, dan zou ik zeggen: ga ervoor! Een truitje of jurkje met V-hals maakt uw look langer en een kleine verlengende illusie kan nooit kwaad.
 
Hoge hakken
 
Veel gebruikte truc voor iemand die volslank is – voeg wat hoogte toe. En dus is het dragen van hoge hakken een fantastisch idee, dames! Ikzelf draag vaak platte hakken en ik weet dat mijn gang vaak erg mannelijk kan zijn. Maar met hoge hakken ben ik sierlijker. Dus ook u kunt als een verfijnde dame stappen met hoge hakken in plaats van maar wat rond te slenteren met uw platte zolen of sportschoenen.
 
Dit zijn toch heel wat tips om mee te starten, denkt u ook niet? Hopelijk hebt u reeds zin om te gaan shoppen. En hebt u reeds al deze kledij in uw kleerkast hangen, zoveel te beter. Ik zou willen dat u, dames met een maatje meer, even trots stapt als elk superdun model.
 
© Modewijzer.com
Foto: Syda Productions/Shutterstock