Hoe een gedurfd en chic kort krullend kapsel bekomen

Kort kapsel met krullen
 
Korte krullende kapsels zijn niet langer een trend uit het verleden, maar vormen zowaar een nieuwe look die Hollywood in sneltempo aan het veroveren is.
 
Er zijn veel vrouwelijke beroemdheden die korte looks uitgeprobeerd hebben met hun krullend haar, met inbegrip van Christina Aguilera en Gwen Stefani. Krullend haar kan op een aantal verschillende manieren gedragen worden en diegenen met kort haar hebben net zoveel mogelijkheden als diegenen met lang haar.
 
Haar net boven de schouders is een perfecte lengte voor diegenen met natuurlijke krullen, vooral wanneer de krullen compact zijn. Het is nog lang genoeg om de voorkant met een speld omhoog te steken, maar kort genoeg om krullen te houden die niet gaan kroezen. Vrouwen met steil haar kunnen ook kiezen voor een kort krullend kapsel, want een krultang en haarproduct om de krullen te verzekeren volstaan reeds.
 
U kunt zelf aan de slag met haarlak of gel of u wilt misschien liever naar de kapper voor een sterker product zoals wax. Gebruik een smalle krultang voor strakke krullen of een brede tang voor grote krullen en meer volume.
 
Antikroesspray is interessant voor mensen die van nature krullend haar hebben, want het product helpt om de krullen op hun plaats te houden en er heel de dag onberispelijk uit te zien. Schuifspelden zijn ook uitstekend voor korte krullende kapsels, want ze kunnen het haar om het even waar vasthouden en het urenlang op zijn plaats houden. Vrouwen met steil haar kunnen hun haar voorbereiden met krullende shampoo vooraleer ze de krultang gebruiken, want zo kunnen de krullen langer houden.
 
Korte krullende kapsels zijn uitermate geschikt voor vrouwen die niet veel tijd hebben om elke morgen hun haar te stylen en die haar willen dat er net zo goed uitziet als lang haar. Als zakenvrouw, om op stap te gaan of om thuis te zijn bij de kinderen korte krullende kapsels zien er steeds geslaagd uit.
 
Bekijk hoe U eruitziet met korte krullende kapsels. Bekijk kapsels op uw eigen opgeladen foto!
 
© Modewijzer.com
Foto: Happy Max/Shutterstockk