fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Kort Haar

Korte dameskapsels

Zie er sexy uit met korter haar

foto van kort opgeschoren kapsel Sommige dames zijn stoutmoedig genoeg om hun haar kort te dragen en andere dames zijn elegant genoeg om het kort te dragen, maar feit is dat sexy kort haar een voltreffer is en tot de verbeelding spreekt wanneer het op de juiste manier gedragen wordt.
 
Hebt u de gelaatstrekken voor een kort kapsel? Sommige korte kapsels zien er zowat bij iedereen fantastisch uit en anderen vragen bepaalde gelaatstrekken, zoals een specifiek voorhoofd en jukbeenderen. Welke korte dameskapsels bestaan er en hoe beslist u welk kapsel voor u de juiste keuze is?
 
foto van bob haarsnit Er zijn tť veel korte varianten om ze hier allemaal op te sommen, maar we kunnen wel spreken van een aantal algemene categorieŽn. Er is de populaire bobsnit, de kort geschoren snit die niet zo populair is maar er bij de juiste vrouw fantastisch uitziet en er zijn ook korte krullende kapsels die eveneens populair zijn.
 
Haarkleur speelt niet echt een rol bij de beslissing van een kort kapsel, maar kan wel verband houden met het type kort kapsel waarvoor u kiest. De beste manier om het kapsel te vinden dat het best bij u past is het bekijken van fotoís en bent u abonnee bij de juiste website, dan kunt u zelfs die kapsels uitproberen op een foto van uzelf en dat is een uitstekende manier om iets te vinden dat u perfect staat.
 
Kies dus maar voor een passend kort kapsel. U maakt er echt een statement mee en het resultaat kan heel erg mooi zijn. Iedereen wil het perfecte kapsel hebben en als kort haar iets voor u is, dan zal uw kapsel uw levensstijl zijn.
 
Hebt u zich ooit al afgevraagd hoe u er zou uitzien met een kort kapsel? Probeer korte kapsels op uw eigen foto met kapselsimulatie software!
 
© Tekst: Modewijzer.com
© Foto's: Zentralverband des Deutschen Friseurhandwerks
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer