Hoe uw zwangerschapskledij kiezen

Zwangere vrouw met rolkraag en winterjas
 
Sommige vrouwen kiezen ervoor om te werken tot de dag waarop ze bevallen, terwijl anderen een maand tot enkele weken vóór de bevalling stoppen met werken. Los van welk type vrouw u bent, hebt u zwangerschapskledij nodig om naar uw werk te gaan eens u drie en een halve tot vier maanden zwanger bent. Zodra uw gewone kledij niet meer comfortabel aanvoelt, is het tijd om zwangerschapskleren te kopen.
 
Het zou verstandig zijn om kledij te kopen die geschikt is voor het seizoen. Kleren die in laagjes kunnen gedragen worden, zijn steeds een goede optie. U kunt laagjes toevoegen of wegnemen naargelang het weer. Dit is een goede manier om uw budget te beperken en uw eigen veranderende lichaamstemperatuur te matigen.
 
Een sleutel tot succes is kleren kiezen die u goed kunt mixen en die goed bij elkaar passen. Modebewuste dames willen er tijdens hun zwangerschap even goed uitzien als voorheen en waarom niet? Kies verschillende pantalons in neutrale tinten, zoals een beige, zwarte, grijze, marineblauwe en bruine. Een leuk rokje, zoals een A-lijn stijl in een neutrale kleur, samen met een jasje dat goed past bij verschillende outfits, net als een jurk en een reeks topjes zijn echt al wat u nodig hebt.
 
Zorg ervoor dat uw onderkledij gemaakt in van zachte, rekbare stoffen die ademen. Wees zo creatief mogelijk. Kies voor de zomermaanden iets met een beetje kleur, maar zorg ervoor dat dit zoveel mogelijk past bij uw andere kledij.
 
Wanneer het buiten koud is, dan overweegt u best verschillende truien in laagjes. De binnenste laag is vaak iets met een V-hals of boothals, met een buitenste laag die bestaat uit een cardigan met lange mouw in dezelfde kleur. Elegant genoeg voor het werk, casual genoeg voor een avondje uit. Voeg daarbij een aantrekkelijke donkere pantalon en nieuwe accessoires en de mensen zullen zeker twee keer kijken!
 
Ooit al gedacht hoeveel beter en verbazend mooi u er kunt uitzien zelfs in een eenvoudig leuk jurkje met de juiste soort accessoires? Wat ook uw maat is, het doet er niet toe, als u maar de juiste oorringen, halskettingen, armbanden enz… draagt. Deze accessoires zijn over het algemeen bedoeld om waarde toe te voegen aan uw uiterlijk, maar ze zorgen voor een wonder wanneer ze aangepast zijn aan uw outfit.
 
Tijdens een zwangerschap kunnen schoenen echt het verschil maken. Zelfs tijdens de eerste weken kunnen uw voeten veel pijn doen, dus wanneer u schoenen gaat kopen, denkt u hier best aan en kiest u best verstandig. Zwart is een zeer goede kleurkeuze, aangezien zwart geweldig past bij jurken, truien en pantalons.
 
U kunt kiezen voor een gesloten schoen of voor een schoen met open hiel. Andere schoenen die u op het werk kunt dragen zijn platte ballerina’s. Denk eraan: naarmate uw zwangerschap vordert, kunnen uw voeten zwellen. Zorg er dus voor dat de schoenen die u koopt breder zijn dan wat u gewoonlijk draagt.
 
Draagt steeds werkkledij die gemaakt is uit zacht materiaal dat kan ademen. Vermijd kleren met ingewikkelde sluitingen of irriterende ritsen, knopen of binnennaden. Kies voor modieuze kledij die er niet te meisjesachtig of kinderachtig uitziet.
 
© Modewijzer.com
Foto: Lunamarina/Shutterstock