Mode voor nieuwe mama’s

Nieuwe mama met haar baby
 
Hoe er geweldig uitzien na uw zwangerschap
 
Er is niets dat méér opwindend is dan voor het eerst mama zijn. Het hebben van een baby kan uw leven enorm veranderen op een positieve manier. Jammer genoeg denkt u vaak dat u als nieuwe mama minder aantrekkelijk bent dan vóór uw zwangerschap.
 
Denk niet dat het hebben van een baby betekent dat u vanaf nu alleen maar ruime sweaters en losse pantalons kunt dragen. U kunt er nog steeds geweldig uitzien na uw zwangerschap met onderstaande tips.
 
Draag uw zwangerschapskledij
 
Ik begrijp het wel. Negen maanden lang hebt u gezocht naar kleren die zouden passen bij uw groeiend buikje. Nu u uw baby’tje in uw armen heeft, is het enige dat het leven nog mooier kan maken het opnieuw aantrekken van uw oude jeans met weinig moeite. Jammer genoeg heeft het negen maanden geduurd om uw baby en uw buik te doen groeien; de logica zegt dan ook dat het een beetje tijd zal vergen voor u uw figuur van vóór uw zwangerschap terug hebt.
 
Misschien is uw zwangerschapskledij het laatste wat u wilt dragen, maar toch is dit een geweldige optie. De meeste detailhandels bieden erg trendy zwangerschapskledij aan die kan aangepast worden en kan gedragen worden tijdens én na uw zwangerschap. Vaak is het zo dat de zwangerschapskleren van rond de vijfde of zesde maand er niet zo zwangerschapsachtig uitzien en u de extra ruimte bieden die uw lichaam verdient.
 
Laat uw werkkleren thuis
 
Iedereen houdt van een trainingsbroek. Niets voelt beter aan dan het dragen van uw favoriete losse broek die u al uw overtollige kilootjes doet vergeten. De vergevende natuur van een stretch pantalon en een trainingsbroek bedekt uw lichaam, doet u er minder dan sexy uitzien en ook zo voelen en verhindert vaak dat u terugkeert naar uw vroegere figuurtje. Hoe komt het dat die comfortabele broeken u verhinderen om gewicht te verliezen?
 
Wanneer u enkel ruime broeken draagt, dan verliest u uit het zicht wat u eens had en opnieuw zou willen verkrijgen. Een training is geweldig voor wanneer u thuis bent tijdens het weekend of om aan te trekken na een harde dag werken, maar wanneer u uw huis verlaat, probeer dan andere kledij aan te trekken. Zo blijft u gefocust op gewichtsverlies.
 
Toon uw nieuwe vormen
 
Proficiat, u bent mama. U hebt een baby en ook enkele geweldige nieuwe vormen. Na de geboorte hebben veel vrouwen een afkeer van hun nagelnieuw figuur; dit is echter absoluut niet nodig. Veel mensen, mannen inbegrepen, denken vaak dat uw nieuwe ronde vormen sexy zijn en kenmerkend voor een rijpe vrouw.
 
Bedek uw nieuwe lichaam niet met losse kledij. Zoek in de plaats de zones van uw nieuw figuurtje waar u echt van houdt. Voor veel vrouwen is het decolleté een favoriet. Zoek enkele truien met V-hals om te tonen wat uw harde werk u gegeven heeft.
 
Kies voor donkere kleuren
 
Voor het geval u het niet wist: donkere kleuren zijn een uitstekende manier om lichaamsdelen waar u niet zo van houdt te verbergen. Ze creëren een algemeen slanker voorkomen. Kreeg u heel wat gewicht bij rond uw achterste, dan is het dragen van een donkere pantalon of jeans een fantastische manier om dit te verbergen. Op dezelfde manier kan een donker gekleurde trui helpen om de aandacht af te leiden van het buikje dat net negen maanden een baby’tje droeg.
 
Maar ook al ziet u er slanker uit in donkere kleuren, overdrijf niet door alleen maar die tinten te dragen. Mix een beetje uw kledij. Mijn raad is om deze truc vaker te gebruiken voor uw benen dan voor uw bovenlichaam. Terwijl u vaak nog wegkomt met een licht gekleurde trui, zijn een licht gekleurde pantalon en jeans gewoonlijk minder vergevend.
 
Kies uw kledij strategisch
 
Kies voor kledij die lichaamsdelen waar u niet van houdt, niet doet opvallen. Bent u net bevallen, dan hebt u geluk. Truitjes die uw buikje verdoezelen, zijn echt “in”. Een babydolletje bijvoorbeeld vestigt de aandacht op uw borsten en leidt de aandacht weg van uw middel. U krijgt ook meer zelfvertrouwen omdat u er aantrekkelijk en elegant uitziet.
 
Draag de juiste lingerie
 
Een zwangerschap doet vreemde zaken met uw lichaam en dit omvat uw borsten. Na uw zwangerschap zult u zeker denken aan het kopen van een borstvoedingsbeha. Deze beha vergemakkelijkt het voeden. De kussentjes van de beha zullen eveneens uw borsten helpen ondersteunen en vervelend lekken voorkomen.
 
Het dragen van de juiste lingerie is ook een fantastische manier om ervoor te zorgen dat uw kleren er beter uitzien op uw lichaam. Beha’s en ondergoed die té klein zijn of niet genoeg steun bieden zullen het effect van wat u erboven draagt, wegnemen.
 
© Modewijzer.com
Foto: FamVeld/Shutterstock