Bruidskapsels

Bruid
 
Geheime trucjes voor uw perfecte bruidskapsel
 
Op het moment dat u uw bruidsjurk gekozen hebt, zou u eigenlijk uw speciaal bruidskapsel, aangepast aan uw jurk, moeten beginnen plannen. Het is verstandig om dit zorgvuldig te doen, want het bruidskapsel is n van de belangrijkste blikvangers op uw huwelijksdag.
 
U zult moeten beslissen of u een bepaalde snit wenst of een permanent of misschien een ander kleurtje. De planning moet u maanden op voorhand doen, zodat u de tijd hebt om verschillende ideetjes uit te proberen en in alle rust in vrijheid kunt kiezen.
 
Belangrijke tips voor bruidskapsels!
 
In de periode van zes maanden vr uw huwelijk moet u uw haar regelmatig laten bijknippen om het te beschermen tegen gespleten uiteinden. Vermijd eveneens onnodig gebruik van stylinghulpjes en warmtetoepassingen. Behandelingen met warme olie en hoofdmassages zijn goed om het haar te conditionen. Als uw haar chemisch behandeld werd, moet u speciaal ervoor zorgen dat u de juiste shampoo en conditioner gebruikt om uw haar in de best mogelijke conditie te brengen.
 
In de periode van drie maanden vr uw huwelijk moet u een goede kapper zoeken die uw bruidskapsel zal realiseren. Gaat u al regelmatig naar de kapper, dan is het best om bij die kapper te blijven, want hij kent u en uw haar dan al. Gaat u niet op geregelde tijdstippen naar een kapper, vraag dan eens rond en probeer uit te vissen wat anderen ervaren hebben met hun eigen kapper. Eens u de juiste kapper gevonden hebt, maakt u een afspraak voor een ontwerp voor uw bruidskapsel.
 
Kijk zeker met uw kapper naar actuele fotos van bruidskapsels om het kapsel te kiezen dat perfect past bij u en uw bruidsjurk.
 
Tips voor een goed resultaat:
 
1. Was uw haar de avond vooraf en niet op de dag van uw huwelijk, want pas gewassen haar is moeilijker om mee te werken.
 
2. Maak dat u op tijd bent voor uw afspraak, zodat de kapper alle tijd heeft om te zorgen voor een prachtig resultaat.
 
3. Zorg dat u er natuurlijk uitziet met uw bruidskapsel, eerder dan buitensporig of gekunsteld.
 
4. Denk eraan, op uw huwelijksdag, met uw prachtige creatie van kleed en kapsel, is lachen de boodschap.
 
Met deze tips kan uw bruidskapsel niet anders dan onvergetelijk zijn.
 
Bekijk met kapselssoftware hoe U eruitziet met de meest recente bruidskapsels.
 
© Modewijzer.com
Foto: Ponomarenko Nataly/Shutterstock