De geheimen van de haarkleur

Haar verven
 
Ik ben begonnen met het verven van mijn haar toen ik 13 jaar was. Ik zat verveeld met mijn saaie haarkleur en als tiener zat ik verveeld met het leven. Ik had nood aan verandering, dus spaarde ik om mijn eerste flesje bleekmiddel te kunnen kopen. Ik kocht dus dit verschrikkelijke product waarvan ik de naam niet zal noemen en spoot het op mijn haar.
 
Nadat dit product op het haar gespoten was, moest u een uurtje in de zon zitten en dan zou uw haarkleur veranderen in een mooie schakering van blond, zoals op het flesje te zien was. Wel, onnodig te zeggen, mijn haar zag er helemaal niet uit zoals op de verpakking. Het was meer een kroezige, clowneske, oranje wattenprop. Geen goede look voor de meeste mensen en zeker geen goede look voor mij.
 
Toen ik 16 jaar was, leerde ik het schitterende product waterstofperoxide kennen. Ooooh, mijn smeekbeden werden aanhoord. Bleekmiddel dat ik direct op mijn haar kon gieten en mijn haar zou er mooi uitzien! Maar toen ik mijn haar gebleekt had en de handdoek wegnam, zag ik nog maar eens een taaie, oranje, kroezige warboel. Opnieuw geen goede look voor mij.
 
Een paar jaar later ontdekte ik de beste uitvinding ooit voor de vrouw: haarverf in een flesje. Wat kon een vrouw méér wensen? Wat was ik gelukkig die dag! Ik voel nog de kriebels wanneer ik terugdenk aan al die verschillende kleurschakering in de rekken. Het leek op een regenboog, van blond naar zwart, maar niettemin was het mijn regenboog en vond ik mijn gouden potje!
 
Ik zeg u, dames, dat een slechte dag verholpen kan worden met een nieuw kleurtje in uw haar, wat highlights of zelfs wat donkere stroken. Er staat geen limiet op de mogelijkheden, het plezier en het goede resultaat. We zitten opgescheept met steeds diezelfde wagen en datzelfde dagelijkse ritme, maar we hebben de mogelijkheid om op elk moment ons haar te veranderen! Als dat u niet gelukkig maakt, dan weet ik niet wat er nog méér moet gebeuren.
 
Nu heb ik zelf een zwart kleurtje en dat bevalt me echt. Ik ging van blond naar zwart en ik heb ook al een kleur tussenin gehad. Ik ben zeker dat ik in de nabije toekomst opnieuw van kleur zal veranderen en zelfs al is al de rest in mijn leven hetzelfde, mijn haarkleur zal tenminste verschillend zijn!
 
©Modewijzer.com