Een sexy en verleidelijk kapsel met pony

Bob kapsel met een korte pony
 
Uw kapsel elk seizoen veranderen kan soms moeilijk vol te houden zijn, maar als u een pony hebt, kunt u dezelfde look het hele jaar door behouden. U kunt uw pony naar uw hand zetten, want die kan uw hele look veranderen zonder dat u daarvoor veel hoeft te doen.
 
Het is een uitstekende manier om uw haar eenvoudig te houden en toch elke dag van de week met een andere look te verschijnen. Een pony kan uw kapsel fantastisch maken, om het even welke haarkleur of welk haartype u hebt.
 
Lang en steil haar werken beiden goed en zijn beiden erg veelzijdig. U kunt wat textuur toevoegen met een krultang of wat krulletjes of u kunt uw pony gewoon opzij doen om er mysterieus en sexy uit te zien. Uw pony naar achter spelden zal zorgen voor een leuke touch wanneer u uw haar los draagt of u kunt uw haar opsteken en de pony laten over uw gezicht vallen.
 
Hebt u krullend haar, dan ook kan een pony zorgen voor een andere look. Een kortere pony oogt heel mooi bij iemand met een korter gezicht en klein voorhoofd of u kunt kiezen voor een langere pony om sommige onvolmaaktheden te verbergen. Een krullende pony kan verfijning geven aan een opsteekkapsel en al wat u hoeft te doen is met een krultang perfecte krulletjes maken. U kunt zelfs uw pony straightenen en met wat gel om het kroezen tegen te gaan kan dit een zeer mooi resultaat opleveren.
 
Om het even welk type haar u hebt, een pony is steeds een uitstekende manier om uw look veelzijdig te houden. U kunt uw pony gebruiken om om het even welk kapsel net dat tikkeltje speciaal te maken of om sommige probleemzones te dekken. U kunt gaan voor een korte of lange franje, afhankelijk van uw gezicht en de manier waarop u uw haar wenst te dragen. Wilt u op elk moment van het jaar een prachtige look hebben, ga dan zeker voor een pony. Elk seizoen ziet u er dan geweldig uit!
 
Bekijk hoe u eruitziet met de meest actuele kapsels met pony. Bekijk ze nu op uw eigen foto met kapselsimulatie software!
 
© Modewijzer.com
Foto: Street Style Photo/Shutterstock