Jessica Simpson kapsels

Jessica Simpson met haar haren in een bob geknipt
Foto: Everett Collection/Shutterstock
De kapsels van Jessica Simpson zijn algemeen bekend voor hun schoonheid, verfijning en elegantie en ze kunnen makkelijk nagebootst en gedragen worden door haast iedereen.
 
Ze verandert graag verschillende keren per jaar van kapsel, van lang naar kort en van licht naar donker. Jessica is het meest algemeen bekend om haar lange blonde haar dat ze graag in mooie, volumineuze krullen draagt. Ze heeft echter ook korte kapsels gehad die haar prachtige teint echt in de verf zetten.
 
Jessica Simpson brengt heel graag volume aan in haar haar en dat is makkelijk voor haar want ze heeft verbazend dik haar. Ze gebruikt een brede krultang met een spray gel om de krullen op hun plaats te houden. Papillotten die u ‘s nachts in uw haar laat, kunnen hetzelfde effect hebben. De beste manier om te zorgen voor volume is onderaan beginnen en het haar naar onder krullen en dan naar boven toe werken. Het haar touperen met kam of borstel zal zorgen voor nog meer volume en u kunt haarlak gebruiken om alles op zijn plaats te houden.
 
Elk stukje haar in een verschillende richting krullen zal helpen om volume te geven aan dun haar en een gelaagde snit kan dun haar er ook prachtig doen uitzien. De lange watervalkrullen van Jessica Simpson kunnen makkelijk gekopieerd worden en passen uitstekend bij zowel formele als casual outfits.
 
De bob is nóg één van de prachtige kapsels van Jessica Simpson die haast iedereen voor zichzelf zou willen. De snit is tamelijk eenvoudig en kan bekomen worden met lange lagen met textuur en een pony die opzij valt. De lengte kan variëren van net onder de oren tot op de schouders. Kies een lengte die past bij uw gezichtsvorm. Het stylen is redelijk makkelijk en omvat een volumespray, wax spray voor textuur en ook een glansproduct.
 
De volumespray brengt u best aan op handdoekdroog haar; zelfs het platste haar krijgt erdoor volume. De wax is ideaal om de verschillende lengtes van de lagen te definiëren en geeft eveneens volume. Het glansproduct is heel erg geschikt voor mensen met droog of beschadigd haar, want het haar ziet er gladder en gezonder uit. Mensen met extra vocht in hun haar vermijden misschien best dit product. Gebruik een ronde borstel als finish of zelfs een krultang voor nog meer volume.
 
Jessica Simpson met lang haar
Foto: Everett Collection/Shutterstock
Omdat kapsels van Jessica Simpson zowel blond als bruin kunnen zijn, is het belangrijk dat deze dame haar haar gezond houdt wanneer ze het frequent gaat verven. Alhoewel het thuis kleuren van haar makkelijk en goedkoop is, zal een kapper in een salon toch beter geschikt zijn om uw haar gezond te houden, zelfs wanneer u het herhaaldelijk verft. Omdat sterke chemicaliën gebruikt worden bij het veranderen van donker naar licht haar, is het belangrijk dat u het haar op een passende manier gaat conditionen om gespleten uiteinden en beschadigd haar te vermijden.
 
Een kapper zal weten hoe hij het haar op de juiste manier moet voorbereiden op het verven en ook hoe hij het achteraf moet conditionen om mogelijke beschadiging te voorkomen. Alhoewel het kapsalon duurder zal uitvallen voor een kleuring, is het op lange termijn méér renderend, want u zult geen chemische conditioningbehandelingen nodig hebben achteraf om de mogelijke beschadiging van doe-het-zelfkits op te lossen.
 
Als u op zoek bent om uw kapsel te veranderen en eens iets nieuws uit te proberen, probeer dan misschien eens één van de fantastische Jessica Simpson kapsels.
 
Bekijk met kapselsimulatie software hoe u eruitziet met een Jessica Simpson kapsel en met andere recente kapsels van beroemdheden.
 
© Modewijzer.com