Hoe foto’s van kapsels gebruiken

Vrouw die een modemagazine met kapsels doorbladert
 
Een geweldige manier om rampen en bad hair days te voorkomen is de afbeeldingen van kapsels eerst zorgvuldig checken! OK, dit klinkt wat mondain, maar er steekt iets handigs achter waar u vermoedelijk nog niet van op de hoogte bent! Lees verder om méér te weten te komen…
 
Doorheen foto’s van kapsels bladeren kan een ideale manier zijn om de perfecte look voor u te vinden, maar er zijn zaken waar u voor moet opletten en eveneens belangrijke richtlijnen die u kunt volgen om uw tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken.
 
De meest populaire plaatsen om te gaan zoeken naar foto’s van kapsels zijn stijlboeken en portfolio’s die u in de meeste salons aantreft en eveneens goede modemagazines. Er bestaan ook excellente online bronnen zoals kapselblogs en fotogalerijen. U kunt snel en makkelijk heel wat ideetjes opdoen en de interessante kapsels afdrukken zodat u die aan uw kapper kunt tonen. Als u een foto hebt van het gewenste kapsel, dan is het makkelijker zowel voor u als voor uw kapper om realistische verwachtingen te creëren. Maar het is niet steeds poepsimpel …!
 
Eén van de meest ondervonden problemen met foto’s uit magazines of van het web is dat het kapsel verbonden is aan een persoon die een totaal ander gezicht heeft dan uzelf. Heel vaak zijn de foto’s in magazines die van modellen of beroemdheden en die personen hebben gewoonlijk gezichtsstructuren die het ideaal heel erg benaderen! Hieronder vindt u enkele manieren om zorgvuldig hulpvolle foto’s van kapsels te kiezen en om diegenen te vermijden die u een slecht gevoel zouden opleveren!
 
Het kiezen van de juiste foto – Tip 1: kapseltype
 
Bij het bekijken van kapselfoto’s moet u proberen om u niet blind te staren op de betoverende eerste indruk en moet u in detail kijken naar het type en de textuur van het haar op de afbeelding. Is het fijn en steil, dik en krullend, mooi glad gehouden of slordig en verward? U kunt het best foto’s zoeken die uw eigen stijl en gezichtsvorm zoveel mogelijk benaderen.
 
Het kiezen van de juiste foto – Tip 2: Gezichtsvorm
 
Er zijn veel verschillende gezichtsvormen, met name de ovalen, ronde, rechthoekige, vierkante, hartvormige en ruitvormige gezichtsvorm. Heeft het afgebeelde model een andere gezichtsvorm dan de uwe, dan kan de look van het kapsel in kwestie totaal verschillend zijn van het resultaat bij u!
 
Het kiezen van de juiste foto – Tip 3: Interactieve online fotogalerij
 
Er bestaat online dienstverlening die u kunt gebruiken om snel en makkelijk uw eigen foto op te laden. U kunt dan letterlijk zien hoe u er zou uitzien en daarbij kunt u kiezen uit een breed gamma verschillende kapsels en kleuren … Het uitzicht van de verschillende kapsels op uw gezicht is verrassend realistisch en u kunt de foto zorgvuldig aanpassen zodat u de positie van het kapsel nauwkeurig kunt afregelen. Dit is een uitstekende manier om een specifiek kapsel uit te proberen uit een reeks verschillende kapsels en bad hair days te voorkomen!
 
We menen dat de beste manier om afbeeldingen van kapsels nuttig te maken is om ze te bekijken op uw eigen opgeladen foto! Bekijk nu hoe u eruitziet met de recentste kapsels!
 
© Modewijzer.com
Foto: Yakobchuk Viacheslav