Tips voor Mandy Moore kapsels

Mandy Moore met halflang haar
Foto: DFree/Shutterstock
Verschillende kapsels van Mandy Moore volhouden kan moeilijk zijn, want ze verandert haast elk seizoen van kapsel. Ze is reeds van goudblond naar donkerbruin gegaan, van lang haar tot op de rug tot een korte scheermessnit en dan opnieuw lang. Ze is erg bekend voor haar lange, mooie lokken, maar ze verandert graag van kapsel om bepaalde kenmerken naar voor te brengen bij elk verschillend kapsel.
 
Eén van de meest algemene Mandy Moore kapsels is de korte ondeugende snit, die ze gewoonlijk draagt in donker goudbruin. Het is een makkelijk te onderhouden kapsel dat op een aantal verschillende manieren kan gedragen worden afhankelijk van elke individuele gelegenheid. Haar haar valt juist rond de oren, wat het makkelijk maakt om het achter de oren te steken wanneer het los gedragen wordt voor een meer casual look.
 
Leuke spelden of clips kunnen gebruikt worden om deeltjes bovenaan naar achter te spelden voor een speelse look of het haar kan gekruld worden voor wat meer verfijning. Met spray gel of wax kunt u wat definitie geven aan de haarpunten wanneer het haar los gedragen wordt, voor een look die zowel speels als koket is.
 
Mandy Moore kennen we ook goed omwille van haar lange en mooie haar, dat ze graag in een aantal verschillende kapsels draagt. Ze draagt haar haar meestal in een meer natuurlijk, ononderhouden kapsel, dat haar haar zowel zacht als schitterend maakt.
 
Ze kan een krultang gebruiken om wat meer volume te hebben wanneer haar haar los is en soms doet ze de voorkant van haar haar graag naar achter om haar gezicht en sleutelbeen te beklemtonen. Een pony kan eveneens geďntegreerd worden in de vele Mandy Moore kapsels en die ziet er prachtig uit steil naar beneden of opzij vliegend.
 
Mandy Moore met kort haar
Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Mandy is al blond, bruin, opnieuw blond en dan weer bruin geweest. De verschillende kleuren versterken sommige kenmerken en bepaalde kleuren zien er beter uit met bepaalde kapsels. De zwarte kleur helpt om het haar van Mandy Moore er dikker te doen uitzien dan het eigenlijk is, maar de piekerige haartjes vooraan laten het nog steeds zacht en gezond. De blonde kleur beklemtoont haar onberispelijke teint en geeft haar een mooi kleurtje tijdens de zomermaanden.
 
Er bestaan verschillende Mandy Moore kapsels die makkelijk te onderhouden zijn; elke dag kunnen ze op een geweldige manier foutjes verdoezelen en andere kenmerken beklemtonen.
 
Bekijk hoe u eruitziet met verschillende Mandy Moore kapsels en kapsels van andere beroemdheden – bekijk ze nu op uw opgeladen foto!
 
© Modewijzer.com