Het effen witte T-shirt

Wit T-shirt
 
Het is ongetwijfeld waar dat de meeste van onze kleren slaven zijn van de mode, die op haar beurt slavin is van de tijd. Met andere woorden, verandering van tijden zorgt eveneens voor een verandering in mode en trends. Er zijn echter sommige kledingstukken die mode en tijd trotseren.
 
U houdt ervan niet omdat het cool is om ze leuk te vinden, maar gewoon omdat ze aangenaam zijn. Uw grootmoeder vond ze leuk en waarschijnlijk zullen ook uw kleinkinderen ze met plezier dragen. Eén zo’n kledingstuk is een effen wit T-shirt. Dit is misschien het meest veelzijdige en tijdloze kledingstuk dat u in uw kleerkast moet hebben.
 
Hieronder vindt u een reeks stijlideeën voor uw witte T-shirt:
 
• Uw witte T-shirt is een geweldige optie voor op kantoor. De eenvoudigste keuze is in combinatie met een formele broek of een formeel rokje en een zwarte blazer. Dit is de klassieke krachtige look.
 
• In plaats van een blazer te nemen, kunt u ook kiezen voor een mouwloos zwart jasje of een cardigan in verschillende kleuren.
 
• Een wit T-shirt met een blauwe jeans is een hemelse combinatie en is zo tijdloos als het witte T-shirt zelf.
 
• Voeg een glamourfactor toe aan deze basiscombinatie door te kiezen voor een grote riem, door uw jeans een beetje op te rollen en door de look af te werken met sexy plateauschoenen.
 
• Wilt u uw spieren tonen, kies dan voor een kleinere maat die net reikt tot de onderkant van uw buik. Combineer dit met een blauwe jeans met lage taille en een elegante metaalachtige riem rond uw hepen. Werk dit geheel af met een trendy korte cardigan.
 
• Als alternatief kunt u ook de kleinere maat combineren met strakke jeans hotpants en u bent zo klaar voor het strand.
 
• Hebt u niet echt een taille om te showen, geen nood, kies dan voor een wit T-shirt met empiretaille. Dit zal uw taille verbergen en focussen op uw buste. Combineer dit met een gewone jeans en een coole zonnebril.
 
• Een nauwsluitend wit T-shirt met een zwart minirokje, sexy stiletto’s en een zwart lederen jasje zal de temperatuur doen stijgen op de dansvloer.
 
• Laat nu de minirok en stiletto’s weg en kies voor een lederen broek en lederen laarzen met hoge hakken. Voeg enkele metaalachtige accessoires toe zoals armbanden en oorslingers. Dit is uw rocker look.
 
• Het witte T-shirt is net zoals uw canvas, het geeft u de vrijheid om uw eigen kleuren in te vullen volgens uw eigen verbeelding. Lange, dunne en kleurrijke sjaals zijn een geweldig idee.
 
• Met laagjes werken is gewoonlijk een goed idee met een effen wit T-shirt. Probeer eens een fel gekleurde cardigan. Als het jasje of de cardigan lager komt dan het T-shirt, dan geeft dit een meer uitgesproken gevoel wat laagjes betreft. Ruime T-shirts met een brede riem zijn ook het proberen waard.
 
• Een effen wit T-shirt kan ook fantastisch gecombineerd worden met juwelen. Meerdere halskettingen van verschillende lengtes zien er geweldig uit, evenals armbanden en grote oorringen.
 
De voorbeelden hierboven zijn slechts het topje van de ijsberg. Het effen witte T-shirt test uw creativiteit tot op het bot. Het is aan u om te beslissen voor welke gelegenheid u het wilt dragen of hoe u er wilt uitzien. Daarom zal het blijven en een must zijn in de kleerkast van elk meisje.
 
© Modewijzer.com
Foto: Green/Shutterstock