fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Kleding Advies

De 10 geboden van elke garderobe

Een verzameling van veelzijdige stukken die allerlei taken aankunnen

Elke dag, zo lijkt, veranderen de laatste modetrends. Wat gisteren nog trendy was, is vandaag al passé. Met de hoge kostprijs van kwaliteitvolle kledij kan het totaal veranderen van garderobe elk seizoen of zelfs elk jaar een financiële aderlating betekenen, om maar niet te spreken over het belachelijke ervan.
 
Het meest ideale is om over een verzameling van veelzijdige kledingstukken te beschikken die voor verscheidene doelen kunnen gebruikt worden: kortom, stukken die deel uitmaken van de basics van mode en die dienen om de laatste trends te beklemtonen of in het daglicht te stellen. De sleutel daarbij is om zaken te vinden die voor méér dan één gelegenheid kunnen gebruikt worden. Hieronder vind je 10 zaken waar een vrouw niet zonder kan.
 
zwart rolkraagtruitje en een jeansbroek 1. Een Perfect Passende, Vleeskleurige BH. Ja, technisch gesproken is dit misschien niet iets dat in je kast zou hangen, maar al wat je draagt kan er smakeloos of juist briljant uitzien afhankelijk van de BH die je draagt. Het hebben van een vleeskleurige BH stelt je in staat om die te dragen onder om het even welk kleur zonder gezien te worden. Zorg ervoor dat je de juiste look en beugel voor jouw maat kiest en koop er elk jaar een ander.
 
2. Een Zwarte Lange Broek. Zwart is een erg afslankende kleur en past zowat bij alles. Een zwarte lange broek kan zowel op de werkvloer als op de dansvloer gebruikt worden, afhankelijk van je topje.
 
3. Een Kaki Lange Broek. Terwijl kaki een beetje minder professioneel is dan zwart, is zo’n broek toch een excellente keuze voor een casual vrijdag (wanneer je het op je werk niet zo nauw moet nemen met de dresscode), een zomermeeting of voor elke andere gelegenheid waar casual toegelaten is zonder dat je daarom een jeans en T-shirt draagt.
 
4. Jeans. Een goede jeansbroek is het ultieme van alledaags comfort: je kan die gewoon casual dragen of je kan die opsmukken met een fonkelend topje en een ceintuur voor een avondje uit onder vriendinnen. De sleutel voor dit alles is de traditionele blue jeans. Denk eraan: gekleurde jeansbroeken zijn vaak een trend, geen hoofdbestanddeel.
 
5. Een zwarte rok. Een passende zwarte rok tot op de knie is essentieel voor elke werkende vrouw. Zo’n rok kan er professioneel uitzien met een blouse en blazer, een beetje meer casual met een rolkraagtrui of sweater of flashy met een trendy topje en zilveren riem. Dit is één van de méést veelzijdige stukken van je garderobe.
 
6. Een Zwart Topje. Je hebt wat méér stijlkeuze hiermee. Kies voor een stof die koel genoeg is om onder een blazer te dragen, maar warm genoeg om alléén te dragen. Halslijnen en mouwlengtes zijn een kwestie van persoonlijke smaak. De sleutel van dit kledingstuk is eenvoud.
 
7. Een Wit Topje. Net zoals bij het zwart topje, heb je wat méér stijlkeuze. Het grootste verschil steekt in je keuze van schakering. Je keuze kan gaan van een zuiver, oorspronkelijk wit tot een bijna crèmekleurig gebroken wit.
 
Volgende pagina
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer