Kleding Tips (2)

Trendy outfits
 
Hoe er jonger uitzien
Iedereen wil er jong uitzien en dat is echt niet zo moeilijk als sommigen onder ons wel denken.
 
Hoe er niet dik uitzien in jasjes
Een jasje kan smalle schouders breder doen lijken of kan een zware taille afslanken wanneer het past op de juiste plaatsen.
 
Hoe er prachtig uitzien in satijn
Satijn is een zwaard dat aan twee kanten snijdt: indien u niet oppast en gaat overdrijven, kan het uw complete look schaden.
 
Hoe modeblunders vermijden
Mode kan wel veranderen en stijlnormen kunnen zich ontwikkelen; er zijn echter bepaalde zaken die not done zijn voor de echt modebewuste vrouw.
 
Hoe sjaals knopen
Bij de damesmode is er één accessoire dat vaak volledig over het hoofd gezien wordt en dat nochtans eindeloze mogelijkheden biedt om de look van uw kledij te accentueren. Dat accessoire is natuurlijk de sjaal.
 
Hoe zich kleden om er ouder uit te zien
Jonger zijn en lijken is een zegen, maar wanneer u ouder wilt gekleed gaan, denk er dan aan om te kiezen wat het best bij u past.
 
Hoe zichtbare naden vermijden
Zichtbare naden zijn één van de meest geduchte modeflaters bij de dameskledij. Zelfs al ziet u er prachtig uit, wanneer de naden van uw slip zichtbaar zijn, is dit een verschrikkelijke misstap op modevlak!
 
LaDress by Simone
Wij vrouwen dromen stiekem van die perfecte jurk die steeds modieus, klassevol en sexy is. LaDresscombineert al deze eigenschappen en kan zowat overal gedragen worden.
 
Mee met de trend van de stippen
De stippen zijn echt een blijver, ze verdwijnen misschien wel eens een seizoen op de achtergrond, maar gaan nooit echt weg.
 
Rolkraagtruien
Om veelzijdig te zijn, zou elke vrouw tenminste drie rolkraagtruien in haar kleerkast moeten hebben: een witte, een zwarte en één in haar voorkeurkleur.
 
Tips om een tas te kopen
Van leuke tasjes tot elegante en luxueuze handtassen: er is een overvloed aan keuze op u aan het wachten. Belangrijk is dat u de tas aanpast aan uw outfit, de gelegenheid en zelfs aan uw lichaamstype.
 
Truien en halsuitsnijding
Een goede trui zit steeds comfortabel en kan een streling voor het oog zijn, zeker wanneer u er op let dat kraag en halsuitsnijding uitstekend bij uw gezicht en figuur passen.
 
Vragen en antwoorden
Stijladvies en vragen en antwoorden over de juiste keuze van kledij.
 
Wat te dragen op een eerste afspraak
U doet er goed aan om in gedachten te houden dat u zichzelf verkoopt op uw eerste afspraak.
 
Zonnejurken
Zonnejurken – indien ze verstandig gekozen werden – hebben een unieke en ongeëvenaarde capaciteit om uw look tegelijkertijd sexy, zacht en klaar voor de zomer te maken.
 
De niet zo coole rommelige look
Het is erg belangrijk dat u begrijpt dat in de mode zijn niet betekent dat u uzelf moet volproppen met alles wat u in uw kleerkast vindt.
 
Fronsen en hoe die te dragen
Fronsen kunnen u voller doen lijken en dus is hun plaats erg belangrijk. Wat richtlijnen om indachtig te zijn wanneer u zich gaat kleden in fronsen.
 
De discolook uit de jaren 70
Wat was nu precies die look uit de jaren 70?
 
Volgende Pagina