fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home

Kleding Tips (2)

Hoe die mooie benen tonen
Verberg die mooie benen niet langer. Pronk ermee zoveel uw maar wilt. Neem gewoon een kijkje in uw kleerkast en ik ben er zeker van dat u heel wat verschillende dingen zult aantreffen die u kunt dragen om die sexy benen nog sexyer te maken.
 
Hoe die mooie rug tonen
Maar weinig vrouwen halen voordeel uit wat vaak het beste lichaamsdeel is om te tonen – de rug. Gebruik een beetje creativiteit en toon die rug zo goed u kunt.
 
Hoe een zijden bloes dragen
Zijden bloezen zijn een must voor elke modebewuste vrouw. Ze zijn nooit uit de mode en zorgen steeds voor dat ietsje extra.
 
Hoe een zonnebril kiezen die bij uw gezicht past
Het is belangrijk dat u een mooie zonnebril uitkiest die uw gezicht flatteert. Enkel tips om u te helpen een zonnebril te kiezen die bij uw gezichtsvorm past.
 
Hoe er goed uitzien met strepen
Een goede gestreepte trui of een goed gestreept hemd kunnen echt eeuwig jeugdig zijn. Dus hebt u nog geen strepen in uw kleerkast, dan zou ik u suggereren om enkele items te kopen.
 
Hoe kleren onderling combineren
De mate waarin u kunt mixen hangt af van de verwisselbaarheid van de verschillende stukken kledij. Dit betekent u uw garderobe op voorhand moet plannen.
 
Hoe er jonger uitzien
Iedereen wil er jong uitzien en dat is echt niet zo moeilijk als sommigen onder ons wel denken.
 
Hoe er niet dik uitzien in jasjes
Een jasje kan smalle schouders breder doen lijken of kan een zware taille afslanken wanneer het past op de juiste plaatsen.
 
Hoe er prachtig uitzien in satijn
Satijn is een zwaard dat aan twee kanten snijdt: indien u niet oppast en gaat overdrijven, kan het uw complete look schaden.
 
Hoe modeblunders vermijden
Mode kan wel veranderen en stijlnormen kunnen zich ontwikkelen; er zijn echter bepaalde zaken die not done zijn voor de echt modebewuste vrouw.
 
Hoe sjaals knopen
Bij de damesmode is er één accessoire dat vaak volledig over het hoofd gezien wordt en dat nochtans eindeloze mogelijkheden biedt om de look van uw kledij te accentueren. Dat accessoire is natuurlijk de sjaal.
 
De Kelly Sjaal      De kroon      De rokwikkel      De halterblouse      De lange das
De nekwikkel      De bandanawikkel      De Ascotwikkel      De tweeschouderswikkel
Opzij geknoopte riem      Sjaal als riem      Over de schouder      Sjaalstijl met broche
Monnikspijstijl met broche     
 
Hoe zich kleden om er ouder uit te zien
Jonger zijn en lijken is een zegen, maar wanneer u ouder wilt gekleed gaan, denk er dan aan om te kiezen wat het best bij u past.
 
LaDress by Simone
Wij vrouwen dromen stiekem van die perfecte jurk die steeds modieus, klassevol en sexy is. LaDresscombineert al deze eigenschappen en kan zowat overal gedragen worden.
 
Volgende Pagina               Vorige Pagina
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer