Hoe modeblunders vermijden

Trendy vrouw
 
Was het modepad maar niet zo moeilijk te volgen! Ik bedoel, fluo is het ιne moment in en de minuut erna zijn de jaren 90 daar en beseft u hoe belachelijk die hele fluofase wel was. Maar nu komt de stijl van de jaren 80 en dus ook het hele fluogedoe terug. Mode kan wel veranderen en stijlnormen kunnen zich ontwikkelen; er zijn echter bepaalde zaken die not done zijn voor de echt modebewuste vrouw.
 
Vetkussentjes die uitsteken
 
Koop a.u.b. jeans die goed past. En dan mag het om het even wat zijn: de oude stijl met hoge taille of de millenniumstijl met superlage taille. Wat u ook kiest, het moet wel goed passen. Uw vetlaagjes die uitsteken uit de bovenkant van uw jeans, pantalon of rok vormen geen aangenaam zicht. Geen enkele zichzelf respecterende stijldiva zou ooit willen gezien worden met haar vetkussentjes bloot. Sommige geheimen houdt u beter bedekt.
 
De bilspleet
 
Nog eens … niemand wil lelijke lichaamsdelen zien. Verberg ze dus. En bent u er niet om verlegen … wij zijn het wel. We zijn zelfs getraumatiseerd. Houdt u ervan om een bilspleet te zien? Ik dacht van niet. Waarom dacht u dan dat we die van u graag zouden zien? Koop kleren (vooral dan pantalons) die voldoende passen om uw ruime achterkant te verbergen. En past de broek niet echt, overweeg dan misschien eens een riem om alles samen te houden. En is dat ook geen optie … draag dan een langere trui die alles goed bedekt.
 
Een langere trui kan vetkussentjes en bilspleten verbazend goed verbergen. En denkt u dat uw achterste nog steeds niet zal uithangen ondanks al onze waarschuwingen, dan zou uw laatste toevlucht kunnen zijn sexy ondergoed. Draag bijvoorbeeld een krachtige g-string onder die pantalon met lage taille. Wanneer u dan buigt, hebben we tenminste zicht op prachtige lingerie.
 
De lijn van uw slip
 
Nauwsluitende pantalons en rokjes zien er duizend keer beter uit wanneer u de lijn van uw slip niet ziet. U hebt twee opties: ofwel draagt u kleren die lichtjes losser zijn, zodat uw slip niet zo duidelijk is ofwel draagt u aangepast ondergoed. Er bestaan heel wat zaken gaande van g-strings tot naadloze slips. Neem maar eens een kijkje en u zult weten wat ik bedoel.
 
Doorkijkkledij
 
Natuurlijk is dit sexy – als u tenminste weet hoe dit te dragen. Doorkijkkledij is leuk voor of het strand bijvoorbeeld. Voor een lichtjes formelere gelegenheid zou ik nee zeggen. Terwijl enkele erg modieuze dames een doorkijkbloes kunnen dragen met perfect elan, zullen de meesten onder ons dit fout doen. We zullen niet de gepaste lingerie dragen of bepaalde lichaamsdelen onopzettelijk tonen en meestal zullen we niet erg op ons gemak zijn. Dus om het kort te houden: laat die transparante kledij maar aan de kant, tenzij u echt weet hoe die te dragen.
 
Geen jongenskledij
 
U weet dat wanneer ze in de winkel zeggen dat ze jongenstruien of jongensjassen in voorraad hebben, ze eigenlijk niet bedoelen dat ze jongenskledij verkopen aan u. Het gaat enkel om kledij die ontworpen is zoals jongenskledij … maar dan wel voor vrouwen. Wilt u hip zijn, koop dan zo’n soort kledij in de winkel. Maar het dragen van kleren van uw vriend is haast altijd een stijlfout. Slonzig is geen mode. Oh, en moet u toch die trui met fijne streepjes dragen … gebruik dan een elegante vrouwenriem om alles samen te houden.
 
Het gaat niet enkel om de modeoutfits, het heeft allemaal te maken met hoeveel stijlregels u kent en de baas bent. Dankzij mij kent u nu 5 zaken die u moet vermijden.
 
© Modewijzer.com
Foto: Luis Molinero/Shutterstock