LaDress by Simone

Hemdjurk of doorknoopjurk
 
Eén enkele jurk voor alle gelegenheden!
 
Wanneer we het over LaDress hebben, dan is het duidelijk dat we die éne perfecte jurk voor om het even welke gelegenheid bedoelen. LaDress is uniek op vele vlakken: weefsel, print, mouwen en finishing touch.
 
Alleen gefabriceerd uit de beste materialen – zijde, satijn, wol, polyester, jersey, katoen en kant – is deze doorknoopjurk tegelijkertijd comfortabel, veelzijdig en uitermate elegant.
 
Waarom zo’n hemdjurk, vraag je je misschien af? Heel eenvoudig, omdat wij vrouwen allemaal stiekem dromen van die perfecte jurk die steeds modieus is. We willen toch allen iets met klasse, iets waarmee we er verbluffend en sexy uitzien. Het antwoord ligt voor de hand: LaDress combineert al deze eigenschappen en kan zowat overal gedragen worden: van kantoor tot restaurant, van party tot strand.
 
Je kunt deze jurk bestellen via de website ladress.com, handig, praktisch en veilig. Deze site biedt de mogelijkheid om je ideale maat te bepalen en eens die gekozen is, mag je er zeker van zijn dat elke jurk in het gamma uitstekend past.
 
Mocht je trouwens niet tevreden zijn om welke reden dan ook, dan neemt LaDress graag je bestelling terug. LaDress wordt wereldwijd geleverd in luxeverpakking. Vanuit je luie zetel je droomjurk bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.
 
De collectie is steeds actueel: elke maand komen er nieuwe ontwerpen bij. Een persoonlijke stylist geeft je daarbij interessante tips voor het dragen van je jurk. Neem alvast eens een kijkje op de website.
 
LaDress zorgt ervoor dat je vrouwelijkheid ten volle tot uiting komt. LaDress is de ultieme outfit voor elke modebewuste vrouw, want alle vrouwen van alle leeftijden en alle achtergronden hebben één ding gemeen: er goed uitzien en zich goed voelen!
 
Wie is nu die Simone, ontwerpster van LaDress? Een vrouw zoals jij en ik, een vrouw met een droom. Als modeliefhebster, zakenvrouw en mama met daarbij nog een druk sociaal leven had ze al ontelbare keren veel tijd verloren met het zoeken naar de gepaste outfit voor al deze verschillende gelegenheden, tot ze besloot … haar eigen jurk te ontwerpen.
 
Haar creatie is nu wereldwijd beroemd en nooit meer hoeft een vrouw die trotse bezitster is van een LaDress jurk zich af te vragen: wat zal ik nu weer aandoen? Steeds is er een LaDress, in alle mogelijke materialen en kleuren, op verschillende manieren te dragen, kortom een jurk die maakt dat “She’s always a woman” om het met de woorden van Billy Joel te zeggen.
 
©Modewijzer.com
 
Nog meer modetips