Truien en halsuitsnijding

Coltruitje of sous-pull en een V-hals trui
 
Een goede trui zit steeds comfortabel en kan een streling voor het oog zijn, zeker wanneer u er op let dat kraag en halsuitsnijding uitstekend bij uw gezicht en figuur passen. Hieronder leggen we beknopt uit welke kraag bij welk figuur past.
 
V-hals
 
V-kragen maken de hals vrij en verlengen uw gezicht en uw figuur. Ze zijn dus ideaal voor iemand met een rond gezicht en/of een wat zwaardere boezem. Voor die zwaardere boezem is ook de wikkelbloes die op de taille geknoopt is een goede optie.
 
Rolkraagtrui
 
Rolkraagtruien passen bij iemand met een mooie fijne en lange hals. Zonder die hals te gaan accentueren worden wl de troeven ervan versterkt. Ook uw algemeen figuur wordt verlengd. Een streelzachte rolkraagtrui voelt bovendien heel erg comfortabel aan.
 
Mensen met een wat zwaardere boezem kiezen best niet voor een rolkraagtrui, want dan lijkt het net of de borsten op buikhoogte hangen. Ook voor mensen met een korte hals is deze trui minder geschikt.
 
Afgeronde halsuitsnijding
 
Een afgeronde halsuitsnijding maakt een langwerpig gezicht wat ronder. Mensen met brede schouders en/of een atletisch lichaam kiezen best voor dit type halsuitsnijding. Bovendien zit een trui met ronde hals steeds goed.
 
©Modewijzer.com