Hoe er ouder uitzien

Kleren kiezen om er ouder uit te zien
 
U bent net 17 geworden en klaar voor de volwassen wereld. U wilt voorbereid zijn om er ouder uit te zien en u ook ouder te voelen. Wel, om eerlijk te zijn, schat, neem van mij aan dat u er best zo lang mogelijk jong uitziet. Maar aangezien ik weet dat wat ik zeg u niet zal raken, zal ik proberen om u te helpen met wat tips om er ouder uit te zien.
 
Het eerste wat u moet weten, is dat uw kleerkast u niet zal aanzien als volwassenen met die schooltruitjes en jeans. Om ouder te lijken moet u uw garderobe aanpassen.
 
Hieronder vindt u enkele tips hoe u moet gekleed gaan om ouder te lijken.
 
1. Stop met shoppen in de jongerenafdeling
 
Ga vanaf nu niet meer zo vaak naar de jongerenafdeling als u gewoon was, maar ga in de plaats naar de eigentijdse volwassenenafdeling. Kies een volwassen versie van uw favoriete trends. Kies enkele pasklare stukken die u ouder zullen doen lijken dan u in werkelijkheid bent. Maar denk eraan om bij uw maat te blijven en verdrink niet in stijlen waarvan u denkt dat ze u ouder zullen maken. Kies enkel die kleren uit waarin u zich comfortabel voelt.
 
2. Koop goede kwaliteit
 
Koop met uw zakgeld enkele elegante jurken van goede kwaliteit. Die zullen u op den duur helpen, want ze zullen u een elegante en oudere look verlenen telkens wanneer dit nodig is. Denk eraan om enkele klassiekers te kopen zoals het zwarte jurkje en enkele professionele stukken zoals blazers, bloesjes enz…
 
3. Vermijd extreme trends
 
Ouder zijn betekent niet dat u extreme trends aanneemt zoals piercings of erg wijde cargo broeken. Extreme looks maken iemand meestal erg onrijp en kinderachtig. Kies steeds voor eenvoudig en elegant wanneer u trends volgt. Blijf bij de modestijl die het best bij u past.
 
4. Leer om de juiste make-up te gebruiken Leer de juiste soort en hoeveelheid make-up te gebruiken. Gebruik niet té veel make-up, want dit zal er slonzig uitzien en tegelijkertijd zal erg weinig make-up u erg jong maken en dit wilt u natuurlijk niet. Experimenteer thuis met verschillende looks en kijk wat het best bij u past. Nog een vuistregel: kies voor alles wat u er goed doet uitzien.
 
5. Begin hakken te dragen
 
Het dragen van hakken is een goede manier om ouder te lijken. Hoogte helpt steeds om iemand groter te maken. Spendeer uw geld nu en dan eens aan modieuze hakken van goede kwaliteit.
 
6. Kies voor een ander kapsel
 
Verander uw kapsel en kies voor iets dat u ouder maakt en tegelijkertijd ook mee is met de modetrends. Indien dit bij u past, kies dan voor een pixie, pony of bob. U kunt uw lange haren ook steil en zijdezacht houden om te zorgen voor een ouder voorkomen.
 
7. Verander uw persoonlijkheid
 
Stop met te reageren als een kind en toon zelfvertrouwen en zelfbewustzijn in uw contacten met anderen. Denk eraan dat deze persoonlijkheid uw kledij zal accentueren om u ouder te doen lijken.
 
Jonger zijn en lijken is een zegen, maar wanneer u ouder wilt gekleed gaan, denk er dan aan om te kiezen wat het best bij u past. Vermijd goedkope en trendy kleren en wees consequent met die éne look die u het best staat.
 
© Modewijzer.com
Foto: Sasa Prudkov/Shutterstock