Hoe zichtbare naden vermijden

Dames die nieuw ondergoed kopen
Zichtbare naden zijn één van de meest geduchte modeflaters bij de dameskledij. Zelfs al ziet u er prachtig uit, wanneer de naden van uw slip zichtbaar zijn, is dit een verschrikkelijke misstap op modevlak! Om dit te vermijden, moet u weten welke onderkledij u moet kiezen zodat er geen naden zichtbaar zijn. Ondergoed uit katoen is het meest zichtbaar, terwijl ondergoed gemaakt uit elastische materialen niet doorprent.
 
Hieronder vindt u enkele vormen van ondergoed en tips om zichtbare naden te vermijden.
 
1. Strings
 
Strings geven geen zichtbare naad. Door deze eigenschap zijn strings in de loop der jaren erg populair geworden en miljoenen dames in de hele wereld dragen ze om geen zichtbare naden te hebben. Is het de eerste keer dat u een string draagt, dan kan het wat moeilijk zijn, maar wanneer u die gewoon wordt, is die erg praktisch. Maar denk eraan om de juiste maat te kiezen. Koopt u een string die te strak zit, dan zal die niet comfortabel aanvoelen en zal het silhouet niet mooi zijn.
 
2. Slips die het achterste volledig bedekken
 
Koop enkele gewone slips in zijde of nylon. Die bedekken uw hele achterste en zorgen voor een naadloze look. Maar zorg ervoor dat de elastiekjes rond de benen platliggen. Koop ook de juiste maat, anders ziet u de geduchte lijnen.
 
3. Short slip in mesh-stof
 
Deze broekjes zijn nieuw in de lingerieafdeling: ze zijn gemaakt uit elastische mesh-stof die niet vervormt of opkruipt. Deze broekjes bedekken uw heupen en het grootste deel van uw achterste en creëren geen zwembandjes.
 
4. Body shapers
 
Body shapers zijn nog een goede optie voor wie naden wil vermijden. Ze geven niet enkel vorm aan uw lichaam, maar effenen de hele zone, want ze bestaan in innovatieve elastieken en verfijnde materialen. Kies voor wielrennersbroekjes die beginnen bij de taille, reiken tot het midden van de benen en een welgevormde en gladde look creëren.
 
5. Slips in microvezel
 
Kies voor microvezel slips, gemaakt uit ultradun materiaal dat aanvoelt als een tweede huid en niet zichtbaar is onder uw kleding.
 
6. Inlegkruisjes
 
De beste manier om naden te vermijden is om helemaal geen slip te dragen! Maar voelt u zich hier niet comfortabel bij, gebruik dan katoenen inlegkruisjes onder uw jeans en pantalons.
 
7. Draag donkere kleren
 
Draagt u donkere kleren of een jeans, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over naden, want die zijn dan niet zichtbaar. Onder een jeansbroek en donker gekleurde kledij kunt u zonder enige vrees uw gewoon ondergoed dragen.
 
8. Katoenen ondergoed
 
Vermijd katoenen ondergoed onder kleren waarvan u denkt dat ze de naden zullen tonen. Alhoewel katoenen ondergoed comfortabel en huidvriendelijk is, zijn er die dikke elastische banden die de naden zichtbaar maken.
 
Nu u weet hoe u zichtbare naden kunt vermijden, kunt u naar de lingeriezaak om het juiste soort ondergoed. Denk er steeds aan om de juiste maat te kopen, anders is uw onderkledij nog méér zichtbaar.
 
© Modewijzer.com
Foto: Lakov Filimonov/Shutterstock