Hoe er jonger uitzien

Oudere vrouw met een jong uiterlijk
 
Iedereen wil er jong uitzien en dat is echt niet zo moeilijk als sommigen onder ons wel denken. Dit kan makkelijk door uw huid goed te verzorgen en door uw garderobe gewoon eens op te frissen. Geef uw garderobe elk seizoen een make-over. U moet in stijl en op een hedendaagse manier gekleed gaan en dan bent u er bijna. Hieronder vindt u enkele tips om er jong uit te zien door u jong te kleden.
 
Jeansregel
 
Draag een leuke jeans die u jong maakt en uw figuur in de kijker zet. Zorg ervoor dat de maat klopt zodat de jeans op een perfecte manier de taille die verdikt is en de heupen die doorheen de jaren breder geworden zijn, verbergt. Draag niet de allernieuwste skinny of slimfit jeans; die zou sommigen onder ons niet flatteren.
 
Dresscode
 
Draag een jurkje met leuke print, vooral in pastelkleur dan. De kleuren moeten bij uw teint passen omdat het juiste kleurgebruik u jonger kan maken. Een leuk jurkje kan ervoor zorgen dat u zich onmiddellijk jong en vrouwelijk voelt.
 
Ondergoed
 
Verberg de verzakkingen en rondingen door panty’s en ondergoed te dragen die uw benen, dijen en heupen ondersteunen. Laat uw maat bepalen en koop goed passende bh’s om rondingen en verzakkingen te elimineren. Straf uzelf niet door te kiezen voor onderkledij die te veel knelt en ervoor zorgt dat u zich oncomfortabel voelt. Uw ondergoed moet goed aanvoelen. Het is belangrijk dat uw kledij geschikt is voor uw leeftijd. U kunt echter haast alles dragen zolang het maar goed past en aangepast is aan uw lichaam.
 
Haar
 
Hebt u grijs haar, verf het dan gewoon. U moet kiezen voor een kapsel dat past bij uw huid en ogen en dat weerspiegelt wie u bent. Laat uw haar knippen op schouderlengte of misschien zelfs korter. Kort haar is makkelijker te onderhouden en in goede conditie te houden. Doe uw haar en gezicht zoals u gewoon was wanneer u nog jonger was. Overdrijf niet met make-up: gewoon wat poeder en een fruitige lipgloss.
 
Handtas
 
Doe uw oude en lijvige handtas weg en kies voor iets moderns. Koop een handtas die ruim genoeg en toch stijlvol is. Kies voor een topje, schoenen en tas en zelfs een riem die bij elkaar passen en u zult mee zijn.
 
Waakhond
 
Speel voor waakhond: let erop wat “jonge” mensen en beroemdheden van uw leeftijd dragen in het echte leven. Er zijn veel celebrities die boven de veertig zijn en er nog steeds prachtig uitzien, zowel op als naast de rode loper. Hou gewoon in gedachten dat u dit aanpast aan uw eigen leeftijd en persoonlijke stijl. Neem van tijd tot tijd eens een modemagazine vast om een idee te krijgen van wat nieuw en jeugdig is.
 
Sta open voor nieuwe stijlen en ideeën. U kunt ook modesites bezoeken op het internet om op de hoogte te blijven. Er zijn veel websites die advies geven in verband met schoonheid, fitness, gezondheid en mode. Hou de huidige modetrends bij en zorg ervoor dat u minstens één hot en populair item hebt in uw kleerkast.
 
Zo, met enkele tips en een klein beetje inspanning kunt u er in slechts enkele minuutjes jonger uitzien.
 
© Modewijzer.com
Foto: Mimagephotography/Shutterstock