Hoe die mooie benen tonen

Vrouw met mooie benen en een lange rolkraagtrui
 
Eén van de beste dingen aan meisjes is dat ze zo’n mooie benen hebben. U moet geen supermodel zijn om mooie benen te hebben. Zelfs als u denkt dat u korte, lelijke benen hebt …. dan nog denk ik dat er heel wat potentieel verborgen zit dat u nog niet verkend hebt. Wees niet verlegen en toon die mooie benen.
 
Ik zal u wat basistips geven, maar eerst wil ik u de raad geven om steeds uw benen goed te verzorgen. Toont u uw benen, dan moeten ze het wel waard zijn. Denk daar steeds aan.
 
Waxen
 
Nee … harige benen zijn nooit sexy. Bent u van plan om dat minirokje te dragen, wax dan uw benen en zorg ervoor dat ze glad en zijdezacht zijn. Het is om het even of u kiest voor waxen of scheren of nog een andere manier om de haartjes kwijt te raken. Al wat ik zeg, is dat u moet maken dat er geen haartjes meer te zien zijn op uw benen.
 
Moisturizen
 
Droge huid is niet aantrekkelijk, dus ga uw benen goed moisturizen. Waxen en scheren in het bijzonder kunnen de huid erg droog maken. Gebruik dus een goede vochtinbrengende crème om uw benen te doen glanzen. U kunt ook altijd een moisturizer met een tintje gebruiken voor dat ietsje extra, maar dat is volledig uw keuze. Zolang er geen droge witte vlekken op uw benen te zien zijn, is alles in orde.
 
Nu uw benen er mooi uitzien, vindt u hieronder enkele modetips om ze te tonen.
 
Hakken
 
Wat u ook draagt, als u de aandacht wilt vestigen op uw benen, dan is de beste manier om dat te doen met een paar hoge hakken. U ziet er dan automatisch vrouwelijker uit en ja, uw benen zien er ook langer uit!
 
De minirok
 
De klassieke minirok is het favoriete kledingstuk voor mooie benen. Een rokje is vrouwelijk en zelfs nog méér wanneer het kort is. Iedereen houdt van mooie benen die tevoorschijn komen van onder een minirokje.
 
Splitrokjes
 
Is een minirokje niet echt uw ding of gaat u ergens waar een minirokje niet past, geen probleem. Draag in de plaats een rok met een sexy split. Dit kan een rok zijn op enkellengte met een lange split of op knielengte met slechts een kleine split. Uw benen zien er op die manier aantrekkelijker uit.
 
Sexy en korte shortjes
 
Zoals het minirokje is een korte short een must voor mooie benen. Een short kan casual en koket zijn en gedragen worden met hoge hakken. U kunt zelfs een short dragen voor een avondje uit in de stad!
 
Nauwsluitende jeans en pantalons
 
Wilt u liever niet met uw huid bloot, maar wilt u toch de wereld laten zien welke mooie benen u wel hebt? Nauwsluitende jeans en pantalons zijn ideaal daarvoor, zijn “in” en kent u een betere manier om die mooie benen te tonen?
 
Zwemkledij die uw benen toont
 
Een mooi badpak is leuk om uw benen te laten zien. Kies er eentje uit dat laag op uw heupen zit en u zult er automatisch zelfs nog mooier uitzien.
 
Verberg die mooie benen niet langer. Pronk ermee zoveel uw maar wilt. Neem gewoon een kijkje in uw kleerkast en ik ben er zeker van dat u heel wat verschillende dingen zult aantreffen die u kunt dragen om die sexy benen nog sexyer te maken. Geniet ervan!
 
© Modewijzer.com
Foto: Studio GL/Shutterstock