De “vriendjes mode” trend

Vrouw die een oversized with hemd draagt
Foto: Shutterstock
Hebt u al gehoord over het allernieuwste modegerucht? Wel, van beroemdheid tot uw buurvrouw, allen snuffelen ze in de kleerkast van vriend of echtgenoot om een modestatement te maken. Recent werden Katie Holmes en Victoria Beckham gezien in de kleren van hun echtgenoten. Ik zie soms mijn vriendin in de kleren van haar man op haar werk en ze ziet er echt cool uit.
 
Ja, het is nu officieel: “Vriendjes mode” is de allernieuwste term in modeland. Het dragen van kleren van uw vriendje of man is wat tegenwoordig het meest “in” is wat mode betreft. Niet alleen ziet u er op die manier cool uit, die kleren maken u ook aantrekkelijk voor uw vriend of echtgenoot.
 
Maar om er echt cool en sexy uit te zien, moet u weten hoe u precies de kleren van vriend of echtgenoot moet dragen met de juiste combinatie van uw eigen kleren en accessoires, zodanig dat u de look bekomt die u echt wilt uitstralen. Hieronder enkele tips om u te helpen.
 
I. Het hemd
 
De hemden van uw vriend of man zijn één van de meest aantrekkelijke en draagbare kledingstukken in hun kleerkast. Ze zien er niet enkel goed uit, u kunt er ook volle jurken van maken.
 
1. Het sexy witte hemd:
 
Het witte hemd is het meest van al sexy. Neem het langste witte hemd van uw vriend of echtgenoot en draag het, ofwel met panty’s of gewoon met blote benen. Probeer een hemd te kiezen dat comfortabel zit rond uw schouders om u een energieke look te geven.
 
Voeg er een verzorgde riem aan toe om te pronken met uw figuurtje en uw jurkje is klaar. U kunt er eveneens een armband, een neksjaaltje of een lefdoekje aan toevoegen. Laat uw haar ofwel los en geef het een warrige look of draag een eenvoudige paardenstaart voor het beste effect.
 
Is het witte hemd gemaakt uit een lossere en lichtere stof, draag het dan met een legging of panty’s en lange laarzen. Vergeet niet om uw mouwen op te rollen om uw armen te tonen die uw vrouwelijke kant zullen accentueren.
 
2. Hemd en tuniek:
 
Om te zorgen voor een coole look, draagt u een tuniek of topje onder zijn hemd waarvan u ofwel alle knopen openlaat of dat u half dichtknoopt. En vergeet niet om uw mouwen op te rollen en het hemd met een legging of panty’s te dragen. Voeg er een armband of halsketting of sjaaltjes aan toe om de look te vervolledigen.
 
II. Ah, die jeans!
 
Uw vriend of man zou zijn jeans beter bewaken, want deze flodderige jeans is het meest begeerde kledingstuk geworden in de “vriendjes mode” zone. Hij geeft de coole, casual en no-nonsense look aan elke vrouw die hem draagt. Maar om te paraderen in een jeans van uw vriendje of man, moet u weten wat u ermee moet combineren. Hieronder vindt u enkele aanwijzingen.
 
1. Rechte pijpen
 
Kies steeds een jeans met rechte pijpen. Anders past dit niet bij het jongens modegevoel. Vouw de boord van die flodderige jeans telkens om om uw enkels te tonen. Dit geeft u een sexy en vrouwelijke toets.
 
2. Ga voor vrouwelijk
 
Draag een stretch T-shirt met lange mouwen in een neutrale kleur, stop dit in de jeans van uw vriend en maak het vast met een riem. Vervolledig de look met een zwarte hak om de losse pasvorm van de jeans in evenwicht te brengen. Om op uw best te zijn, draagt u de jeans van uw vriendje steeds met een strak topje en schoenen die uw enkels doen uitkomen.
 
Lees verder ...