De “vriendjes mode” trend (2)

Vrouw met een with hemd en blazer
Foto: Shutterstock
Vorige pagina
 
Voor een ontspannen en casual look, draagt u de jeans van uw vriendje met een topje en eenvoudige platte schoenen.
 
Om een gevoel te geven van ontspannen verfijning, draagt u bij de jeans een eenvoudig zwart T-shirt en voegt u er ballerina’s aan toe.
 
Draagt u bij de jeans een hemd waarvan de knopen openstaan, draag het dan met een riem om te pronken met uw figuur en met opgerolde mouwen om uw vrouwelijkheid te beklemtonen.
 
III. Cardigans
 
Houdt u gewoon van die cardigans van vriend of echtgenoot en wilt u die ’s winters dragen, maakt u zich dan geen zorgen. Hieronder vindt u hoe u die kunt dragen en er cool en sexy mee kunt uitzien.
 
• Neem de langste sweater in de kleerkast van uw vriend of echtgenoot en draag die met een legging om er een sweater jurkje van te maken. Accentueer uw taille met een riem en draag sexy hakken bij de outfit.
 
• Is het buiten té koud, draag er dan een lange damesmantel boven.
 
• Draag de cardigan van uw vriend of man met een passend topje en strakke jeans.
 
IV. Varia
 
Om die perfecte look te bekomen met de kleren van uw vriendje of man, volgt u best onderstaande algemene regels:
 
• Combineer steeds ruwe en zachte looks om de meest verbluffende effecten te bekomen. Draag bijvoorbeeld een bloesje met strik samen met de mannelijke blazer.
 
• Voeg steeds contrast toe, zoals een nauwsluitend T-shirt samen met het mannelijke jasje of toon uw decolleté samen met een wijde cargobroek of jeans.
 
• Rol steeds de onderkant van de jeans op om uw enkel te tonen en zorg voor sexy schoeisel. Hoge hakken geven een vrouwelijke toets aan de mannelijke mode.
 
• Ga steeds voor een natuurlijke look wanneer u herenkledij draagt. Draag een minimum aan make-up en zorg voor een natuurlijk kapsel.
 
V. Shop op de juiste manier
 
Vriendjes mode hoeft niet enkel te draaien om het leegroven van de kleerkast van uw vriendje. Ik weet dat sommige van onze partners geen geweldig modegevoel hebben. Wanhoop niet. Ga gewoon eens shoppen en u zult méér dan genoeg damesmode vinden om mee te zijn met deze recentste trend.
 
Nu u weet hoe u moet paraderen in kledij van vriend of echtgenoot, kunt u hun kleerkast plunderen en zorgen voor een aangename verrassing met uw nieuwe modetrend.
 
© Modewijzer.com