Basic kledingstukken vinden

Stijlvolle blouse
 
Elk seizoen opnieuw nodigen de etalages u uit om nieuwe kledij te kiezen. Kleuren en modellen verschillen naargelang het seizoen en het is telkens weer opnieuw leuk om het pashokje in te duiken en de winkel buiten te stappen met enkele modieuze nieuwe aanwinsten.
 
Maar vaak duikt hetzelfde probleem op. U vindt een topje dat erg flashy van kleur is, maar bij welke broek of rok zult u dit nu dragen? De blouse is prachtig, maar er moet eigenlijk nog een neutraal topje onder… En net die broek en rok en dat topje ontbreken in de winkel.
 
Het is eigenlijk ook niet nodig om elk seizoen een hele nieuwe garderobe te kopen – meestal laat uw budget dat trouwens niet toe. Een nieuw kledingstuk kan gecombineerd worden met een aantal verschillende basisstukken en dit levert telkens een totaal andere look op. Creativiteit speelt hierbij een belangrijke rol.
 
De lastige zoektocht naar basis kledingstukken behoort nu tot het verleden sinds het bestaan van de site van Perfectly Basics Op die site vindt u – zowel voor dames als voor heren – een totaalaanbod aan tijdloze must-haves. T-shirts met lange en korte mouwen, topjes, rolkraagtruien, blouses en tunieken, jurken, rokken, broeken, jassen, blazers … ja, zelfs accessoires en decoratie vindt u er. Kortom, het perfecte basisassortiment met merken als Filippa K, Repeat, Day Birger et Mikkelsen en vele andere. Bij elke foto hoort een uitgebreide omschrijving, tot de wasvoorschriften toe. U ziet ook onmiddellijk of het kledingstuk voorradig is.
 
En bijkomend is er nu eveneens een eigen merk – Perfectly Basics – ontstaan uit jarenlange expertise. Dit resulteerde in een assortiment van perfecte ontwerpen, hoogstaande kwaliteit en luxe stoffen. Alles is verkrijgbaar van maat 34 tot en met maat 44.
 
Wit hemd voor dames
 
Het merk bestaat uit twee collecties: SHIRT by Perfectly Basics en COLLECTION by Perfectly Basics. SHIRT staat voor elegante, verfijnde en stijlvolle Italiaanse blouses. Die zijn prachtig van pasvorm en hebben erg modieuze details. Bij COLLECTION draait alles om allerlei andere vrouwelijke, elegante en stijlvolle kledingstukken. De materialen voelen erg comfortabel aan. Het basisassortiment is z๓ veelzijdig, dat je alle kledij altijd wil dragen: op een feestelijke avond, op kantoor en zelfs thuis. De materialen zijn steeds hoogwaardig van kwaliteit en streelzacht.
 
U merkt het, kiezen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met enkele muisklikken stelt u met groot gemak uw eigen basiscollectie samen. Bovendien wordt uw garderobe binnen de kortste keren thuis geleverd. Van een uitstekende service gesproken!
 
©Modewijzer.com
Foto's: Perfectly Basics