Hoe die mooie rug tonen

Vrouwen met een mooie rug
 
De meeste vrouwen denken dat sexy te maken heeft met het tonen van benen of decolleté. Bij sommigen kunt u soms gluren tot het middenrif. Maar weinig vrouwen halen voordeel uit wat vaak het beste lichaamsdeel is om te tonen – de rug.
 
Zelfs al hebt u een buikje, zijn uw benen niet gewaxt en kunnen uw armen wat fitness gebruiken – uw rug kan alles goedmaken. Door uw rug kunt u er sexy blijven uitzien. Hieronder vindt u enkele tips.
 
Rugloze mode
 
Wat is makkelijker of duidelijker dan dit? Het is net als het dragen van een minirokje om uw benen te tonen! Wilt u uw rug tonen, draag dan kledij zonder rug. Het kan op een krachtige manier, met het tonen van heel wat huid of op een betrekkelijk conservatieve manier. Zelfs een jurk met lage rug werkt. En herinnert u zich die halsdoektopjes die u nu en dan op de catwalk ziet verschijnen? Ja, die werken ook fantastisch goed.
 
Perfect waxen en moisturizen
 
Ok … vuistregel. Bent u van plan om die rug te ontbloten, dan moet u ervoor zorgen dat die presentabel is. Wat charme is een geweldig idee. U zou kunnen starten met wat moisturizer om uw rug er goed te doen uitzien. Bovendien kunt u wat bronzer gebruiken of wat lichtgevende moisturizer om te zorgen voor die o zo natuurlijke glans. Glitter is eveneens een indrukwekkende manier om wat glinsterend sexygehalte toe te voegen, maar overdrijf niet of u ziet er goedkoop uit.
 
Werk aan uw rug
 
Bent u van plan om van uw rug het middelpunt van uw modefocus te maken, dan zou wat fitness een geweldig idee zijn. Werk een beetje om die rug opnieuw in vorm te krijgen zodat de volgende keer dat u dat rugloze jurkje draagt, de mannen de hele tijd naar uw rug staren.
 
Een krachtig statement
 
De meeste jurken en topjes hebben hun designs en versieringen op de voorkant van het kledingstuk, maar er zijn er ook die zich concentreren op de achterkant. Sommigen hebben zelfs leuke statements geprint op de achterkant van een T-shirt, eerder dan op de voorkant. Door de focus van aandacht te verleggen naar de achterkant van uw outfit, zult u automatisch meer de aandacht vestigen op uw prachtige rug. Zorg ervoor dat u de mensen genoeg redenen aanbiedt om te blijven kijken.
 
De extra’s
 
Met topjes en jurkjes in de stijl van de jaren 80 die nu zo “in” zijn, zijn kleine kijkgaatjes aan de achterkant geen zeldzaamheid. Maar zelfs zonder de jaren 80 hebt u bepaalde erg leuke topjes met kijkgaatjes om wat rug te tonen. Die zijn een sexy manier om een klein beetje te doen gluren en de rest aan de verbeelding over te laten. En dan hebt u de ritssluitingen. Sommige jurkjes zien er hot uit wanneer er een rits is die helemaal van boven tot beneden komt langs achter. Deze stijl van jurk doet uw figuur beter uitkomen en beklemtoont het sexappeal van de rug.
 
Gebruik een beetje creativiteit en toon die rug zo goed u kunt. Soms vindt u erotiek op plaatsen waar u dit niet verwacht!
 
© Modewijzer.com
Foto: Sirtravelalot/Shutterstock