fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Kleding Advies  › 

Hoe Sjaals Knopen (2)

Vorige pagina
 
Sjaals als kledingstuk
 
Los van hun gebruik als hoofddeksel, kunnen sjaals erg veelzijdig zijn en gebruikt worden als kledingstuk. Wanneer u volgende technieken leert, kunt u in staat zijn om het allerbeste uit uw garderobe te halen door te zorgen voor een bijkomende veelzijdigheid. U kunt een paar sjaals in uw valies meenemen wanneer u op reis gaat en zorgen voor wat bijkomende looks met uw bestaande kledij. Hun compacte natuur betekent eveneens dat u niet eens veel bagage moet meenemen om een nieuwe look te creren.
 
Volgende technieken zullen u toelaten om ten volle de veelzijdigheid van uw garderobe te ontdekken.
 
De rokwikkel
De halterblouse
 
Sjaals als accessoire
 
licht sjaaltje voor de zomer Het meest opvallende gebruik voor een sjaal is dat als modeaccessoire. Een krachtige, mooie sjaal kan een spatje kleur geven aan een anders streng uitziende of effen outfit en kan eveneens zachtheid en vrouwelijkheid geven aan een pak. De verscheidenheid aan vormen, kleuren, patronen en materialen betekent dat sjaals immens veelzijdig zijn en dat bij elke outfit een passende sjaal te vinden is.
 
Volgende technieken zullen u toelaten om het uiterste uit uw sjaals te halen, los van de beoogde look:
 
De lange das
De nekwikkel
De bandanawikkel
De Ascotwikkel
De tweeschouderswikkel
De opzij geknoopte riem
De sjaal als traditionele riem
 
Sjaals met spelden
 
Zoals we reeds gezien hebben, kunnen sjaals geknoopt en gedragen worden op veel verschillende manieren. Maar wat als u enkel een sjaal wilt om wat kleur of een beetje flair te geven aan een outfit? En van de grote voordelen van sjaals is hun veelzijdigheid en de manier waarop ze kunnen gecombineerd worden met andere accessoires om de look te veranderen en een outfit compleet te maken.
Hieronder enkele ideetjes om dit te doen:
 
Over de schouder, met broche
Sjaalstijl met broche
Monnikspijstijl met broche
 
Sjaals kunnen voor enorm veel afwisseling zorgen bij een anders eenvoudige garderobe. Het grote aantal beschikbare stijlen, materialen, kleuren en patronen maken van de sjaal een uitstekend accessoire om aan uw kleerkast toe te voegen. U kunt sjaals vinden die bi haast elke stijl van jurk passen. Met sjaals gemaakt uit dikke ruwe spinwol en zijdedraad, tot fijne, satijnen en kunstzijden materialen kunt u elke look net dat tikkeltje speciaals geven, op voorwaarde dat u het juiste type sjaal gebruikt.
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer