Modieuze pixie snit met een korte pony


Dit is een erg futuristische en haast tweeslachtige versie van de korte pixie snit. De stevige, steile lijnen en uitgesproken hoeken zorgen voor een erg moderne, haast strenge look. Deze snit zal wel vaak bijgewerkt moeten worden, maar het zal de prijs waard zijn als je op zoek bent naar iets unieks en modieus.
 
De korte pony en krachtige randen werken uitnodigend om de benijdenswaardige gelaatsstructuur en prachtige gelaatstrekken van het model te bestuderen. Bemerk dat haar oren bloot en nogal uitgesproken zijn met deze snit, dus is dit niet iets voor iemand met onzekerheden over de oren (te groot, lang, enz…). De strenge lijnen vestigen eveneens de aandacht op de zachtere lijnen van de mooie nek en jukbeenderen van het model.
 
Dit modieuze erg korte kapsel past het best bij opvallende kleuren zoals dit mooie blond of gitzwart of zelfs vuurrood.
 
Maak eerst je huiswerk vooraleer je met dit kapsel in gedachten naar een kapper stapt. Voor het juiste eindresultaat zal je een kapper nodig hebben met een passie voor futuristische, excentrieke en moderne mode. Kies iemand die ook heel wat ervaring heeft in het werken met fotoshoots, filmsets of modeshows. Of ga naar iemand die bekend staat om zijn/haar liefde voor originele en unieke punk en pixie kapsels.
 
Foto: La Biosthetique
 
Terug naar fotogalerij