Haarsnit met de oren en nek bloot


Dit is een mooi kort pixie kapsel, gestyled om het model te doen lijken op zoiets als een zedig elfje. Let op de geslicete en gevederde haarlijn die de look verzacht en een vrouwelijk en speels gevoel creŽert.
 
De oren zijn volledig bloot en toch geven de lange pieken haar vooraan het oor een gevoel van lengte. De pony is eveneens gevederd en geslicet om een illusie van een langere pony te creŽren, terwijl de dromerige lichtkoperen kleur het haast buitenaardse en magische gevoel versterkt.
 
Let op de goudblonde highlights bij de punten van de piekjes rond de haarlijn. Dit breekt de lichtkoperen kleur op een erg subtiele manier, terwijl een plaatje gecreŽerd wordt van zonlicht en glamour dansend rond de randen van het gezicht van het model.
 
Dit is een mooie creatieve en fantasierijke variant van de normale pixie snit. Haar nek is volledig bloot net als haar oren, wat betekent dat de aandacht automatisch getrokken wordt naar de zachte lijnen van de nek van het model, haar silhouet en prachtig fraai gevormde jukbeenderen. Deze snit werkt best bij dames met fijne gelaatstrekken, een hartvormig of ovalen gezicht en uitgesproken gelaatstrekken.
 
Foto: La Biosthetique
 
Terug naar fotogalerij