Erg kort kapsel


Deze haast jongenssnit versie van de pixie snit is bedoeld om gedragen te worden met onstuitbare attitude en lef. Dit erg korte kapsel is bedoeld voor sterke dames die houden van aandacht, mode en kleur!
 
De oren zijn volledig bloot en omlijnd door erg korte en grotendeels krachtige lijnen langs de haarlijn. De kleine piekerige lengtes vooraan de oren voegen een vleugje vrouwelijkheid toe, zonder kitscherig of pietluttig te zijn. De sterk donkerbruine en lichtere koperrode haarkleuren passen schitterend bij dit kapsel.
 
Bij dit kapsel draait alles om het maken van een statement en het niet bekommerd zijn om wat iedereen erover te zeggen heeft. Let erop hoe de donkere haarkleur afsteekt tegenover de lichte huid van het model, terwijl de blauwe make-up haar ogen doet uitkomen zoals die van een kat.
 
De korte no-nonsense haarlijn van dit kapsel trekt de aandacht naar de uitgesproken gelaatstrekken, de mooie nek en het jukbeenderensilhouet van het model. De langere pony creëert een achtergrond voor de kapper om hier en daar koperrode highlights toe te voegen terwijl hij de look ook lichtjes verzacht.
 
Dit kapsel vergt een gemiddeld onderhoud, maar nog maar eens moet je je huiswerk maken bij het kiezen van een kapper om je haar in dit kapsel te laten knippen. Kies er één met een passie voor pixie en punkachtige kapsels en ook iemand die creatief is en vindingrijk gebruik maakt van kleur- en kniptechnieken.
 
Foto: L’Anza
 
Terug naar fotogalerij