Mooie pixie snit


Oh wat is dit mooi! Deze versie van de pixie snit is vrouwelijk met een vleugje citroen! Bemerk de zachtere lijnen van het gevederde haar rond de haarlijn en ook de manier waarop het haar van het model gestyled is.
 
Het haar is zeer vakkundig geslicet en gevederd om de illusie te wekken van lengte rond de randen van het elegante gezicht van het model, terwijl de lengte stapsgewijs afneemt naar de kruin van het hoofd toe. Dit zorgt voor een erg hanteerbaar en toch memorabel kapsel.
 
De mooie zachte licht koperbruine haarkleur vormt een mooie match met de lichte huid en lichte ogen van het model. Let erop dat haar haarpunten werden verhelderd tot een erg subtiele goudblonde kleur om wat diepte en beweging toe te voegen aan de stevige basiskleur.
 
De bovenkanten van haar oren zijn bedekt met piekerige lengtes om de vrouwelijkheid van het kapsel te versterken, terwijl de manier waarop haar haar gestyled werd, voorkomt dat het kapsel te opzichtig en te druk wordt. De langere pony voegt wat glamour en zoetheid toe.
 
Foto: L’Oréal
 
Terug naar fotogalerij