Erg kort pixie haar


Dit erg korte kapsel doet een beetje denken aan supermodel Twiggy, die synoniem werd van haar dunne figuur, erg korte pixie haar en lange, krullende wimpers. Ze werd met haar erg korte pixie snit erg beroemd tijdens een korte tijdsperiode in de jaren 1960.
 
Hier zien we gevederde lokken langs de haarlijn van het model. Zij verzachten het korte kapsel en voegen een element van vrouwelijkheid toe. De pony is langer en heeft meer piekjes. Hij raakt de wenkbrauwen van het model en verbergt haar voorhoofd. De oren zijn grotendeels bloot, terwijl de langere lokken net vooraan de oren het kapsel beslist vrouwelijk maken.
 
De zachte blonde haarkleur van het model is eenvoudig en pretentieloos, wat zorgt voor een simpele en stevige achtergrond die toelaat dat kapsel en snit de hoofdfocus blijven. De lichtblonde kleur past mooi bij dit model, want ze complimenteert haar lichte teint en lichte ogen.
 
Het korte kapsel en de eenvoudige lijnen van deze versie van de typische pixie snit versterken de mooie botstructuur van het gelaat van het model en haar aantrekkelijke gelaatstrekken. Denk er steeds aan dat een pixie snit het best past bij een hartvormige of ovalen gezichtsstructuur en opvallende gelaatstrekken zoals grote ogen, een opvallende of sensuele mond en vooruitstekende jukbeenderen.
 
Foto: L’Oréal
 
Terug naar fotogalerij