Haarsnit die erg kort is rond de oren


Dit erg korte kapsel is niet voor de niet-durvers. De krachtige steile pony hangt over de wenkbrauwen, overkapt daarbij de ogen en creŽert een raadselachtige schaduw over de bovenste helft van het gezicht van het model.
 
De korte snit is asymmetrisch, met aan de ene kant van het hoofd bobachtige kenmerken, met haar dat het oor bedekt en het gezicht zachtjes omkadert. Dit staat in adembenemend contrast met de tegenovergestelde zijde van het hoofd van het model, waar het haar erg kort rond het oor geknipt werd en de oorlel en slaap volledig bloot laat.
 
Let op de architecturale schoonheid van het gebruik van de kapper van afgeronde gebogen lijnen die in verbinding staan met krachtige steile lijnen. Dit is niet alleen een kapsel: dit is een kunstwerk. Als je van plan bent om je haar in dit kapsel te laten knippen, dan zou ik aanraden om op zoek te gaan naar een artistieke kapper met een talent voor creativiteit en architecturale perfectie. Bemerk hoe de kapper de perfecte rondingen en onberispelijke rechte lijnen creŽerde, terwijl hij de verschillende vormen op zoín manier verbond dat het het perfecte plaatje lijkt.
 
Dit korte kapsel zal heel wat onderhoud vergen, maar het zal zeker de moeite lonen. De krachtige lichtblonde haarkleur is in dit geval de perfecte keuze, want ze leidt geen enkele aandacht af van de adembenemende perfectie van de snit en toch kan de kleur op zichzelf staan en nog steeds voor beroering zorgen.
 
Let erop hoe de make-up ook best wel eenvoudig is, met als focuspunt van het gezicht de donker gekleurde lippen. Hier geldt less is more, want je wil niet tť veel punten op het gezicht en haar die wedijveren om de aandacht. Dit is gewoonweg ongrijpbaar talent.
 
Foto: Montibello
 
Terug naar fotogalerij