Kapsel voor kort haar


Let erop hoe dit eigenlijk hetzelfde model met hetzelfde kapsel is als op de vorige foto. Dit is een perfect voorbeeld van hoe veelzijdig dit kapsel kan zijn. Op deze foto ziet het model er ingetogen en rijp uit, terwijl ze op de vorige foto speels en haast waanzinnig vol sexappeal zat.
 
Bemerk hoe de warme kleuren van notenbruin en goudbruin een gevoel van warmte en diepte naar boven brengen in haar teint en ogen.
 
De korte zijkanten en achterkant maken deze versie van de pixie snit buitengewoon makkelijk te hanteren en te onderhouden, terwijl de langere pony veelzijdigheid en vrouwelijkheid toevoegt. De pixie snit is nu vermoedelijk al jaren één van de meest gegeerde korte kapsels onder dames, waarschijnlijk omwille van zijn flexibele natuur en makkelijk houdbare eigenschap.
 
Vrouwen houden van de vele versies van deze glamoursnit, terwijl mannen verzot zijn op het feit dat dit kapsel er nog steeds vrouwelijk en sexy uitziet, ook al gaat het om een kort kapsel. Pixie snitten zijn makkelijk om te vormen van speels tot zedig.
 
Foto: Keune
 
Terug naar fotogalerij