Veelzijdig kapsel voor erg kort haar


Deze mooie en speelse pixie snit is ťťn van de meest veelzijdige erg korte kapsels ooit. Het korte haar aan de zijkanten en achterkant zorgt voor een erg makkelijk hanteerbaar kapsel, terwijl het langere haar bovenaan vrouwelijkheid toevoegt en toelaat dat het kapsel op veel verschillende manieren kan gedragen worden.
 
Vrouwen zouden steeds moeten indachtig zijn dat met langer haar aan de bovenkant en voorkant van het hoofd, er een groot aantal kapsels zijn om mee creatief aan de slag te gaan, terwijl je steeds voeling blijft houden met je innerlijke godin.
 
Dit kapsel kan warrig gedragen worden zoals op de foto, door gewoon wat bedhead wax aan te brengen en met de vingers doorheen het haar te gaan om het gewenste effect te creŽren. Het haar kan glad naar achter en weg van het gezicht gebracht worden met wetlook gel om een gladde, glanzende look te creŽren voor glamoureuze events. Het haar kan ook gefŲhnd worden zodat het zacht rond het gezicht valt, wat een elegante en vrouwelijke look creŽert.
 
Het mooie notenbruine haar van het model doorspekt met erg fijne gouden highlights is een kleur die goed past bij haast elke huidskleur en elk kapsel. Het past bijzonder goed bij dit kapsel, want het doet geen afbreuk aan het prominente effect van de mooie snit en is toch nog steeds opvallend genoeg om mensen twee keer of drie keer te doen opkijken.
 
Dit kapsel is makkelijk te onderhouden en te stylen.
 
Foto: Keune
 
Terug naar fotogalerij