Erg kort kapsel met een stompe pony


Als Lady Gaga de kloof tussen lang en kort haar ooit zou overbruggen, dan zou ze vermoedelijk voor zoiets kiezen.
 
Let op de perfect stompe pony die de wenkbrauwen bedekt en zich uitstrekt over de gehele voorhoofdzone van het model. De glanzende pony is onberispelijk steil en glanzend en straalt een haast buitenaards licht uit met behulp van de opvallende koperen en goudblonde lokken. Bemerk hoe de koperen en gouden tint in het haar van het model het groen van haar smokey eyes doet uitkomen.
 
De lage gewichtslijn van de pony creŽert een mystiek, haast mysterieus gevoel, smekend om zich langer, zoekend te verdiepen in die mooie onsterfelijke ogen. De pony is dik met een stevige gewichtslijn die van slaap tot slaap reikt.
 
De koperen en gouden haarkleur past best bij schoonheden met lichte huidskleur en van nature lichte ogen en haar. Let erop hoe de donkere make-up, de vooruitstekende gezichtslijnen en sterke gelaatstrekken een speels mysterieuze, haast elfachtige look creŽren.
 
Het haar rond de oren is asymmetrisch, met het ene oor bloot, terwijl het andere oor grotendeels bedekt is met gevederd of gesliced haar dat erover valt. Asymmetrische snitten zijn steeds leuk en origineel en doen iemand opvallen in de massa.
 
Foto: Joico
 
Terug naar fotogalerij