Erg kort platinablond haar


Dit gelifte pixie kapsel is makkelijk te onderhouden (wel niet meegerekend de platina kleur wanneer je donker haar hebt), makkelijk gestyled en extreem veelzijdig. Je kan er ’s avonds uitzien zoals de ultieme roekeloze elfachtige mannenverslindster (kijk gewoon naar deze foto) en net zo makkelijk gedurende de dag switchen naar de look van het brave buurmeisje.
 
Het haar langs de lagere omtrek van haar hoofd is erg kort geschoren of geknipt, wat betekent dat het supermakkelijk gestyled en probleemloos onderhouden is, met relatief weinig uitstapjes naar het kapsalon. Het haar is geleidelijk langer geknipt naar de bovenkant toe, spits toelopend in een focuspunt naar de lange en sterk gevederde pony.
 
De kapper vermengt de verschillende haarlengtes goed genoeg zodat de toename in lengte perfect en naadloos lijkt. De oren zijn volledig bloot, waardoor de fraai gevormde kaaklijn en spits toelopende neklijn van het model mooi uitkomen. De korte lengte van deze snit compenseert ook het silhouet en de jeugdigheid van het model, terwijl het gevoel van eenvoud en frisheid behouden blijft.
 
Deze opvallende pixie snit kan gecombineerd worden met donkere, spectaculaire make-up, om een haast heksachtige scène te creëren. Of hij kan gedragen worden met helemaal geen make-up, om het gevoel te creëren van een zelfverzekerde en sterke vrouw die comfortabel in haar vel zit.
 
De platinablonde kleur past erg goed bij dit kapsel, want het evenwicht tussen intensiteit en aandacht blijft behouden. Let erop hoe goed de sterke kaaklijn en uitgesproken puntige, haast fee-/elfachtige gelaatstrekken passen bij dit sterk opvallende kapsel.
 
Foto: Yolanda Aberasturi
 
Terug naar fotogalerij