Kort haar met verschillende kleuren


De creatieve hand van de kapper die dit kapsel creŽerde, is verrassend bedreven in het creŽren van de optische illusie van een gemanipuleerd silhouet. De proporties van het hoofd van dit model werden meesterlijk verricht door te spelen met de gewichtslijn van het kapsel, waarbij verschillende neutraliserende kleuren geÔntegreerd werden, met behulp van borstel en haardroger als een magische wand; waarbij uiteindelijk iets zoals het silhouet van een reptielachtige Marsbewoner gecreŽerd werd.
 
Let erop hoe kort het haar is bij het onderste deel van het kapsel, wat de haarlijn van het kapsel vereenvoudigt. Het haar is meesterlijk vermengd door geleidelijk de lengte en dikte te verhogen helemaal tot bovenaan. Dit is een puur optische illusie gecreŽerd door een schimmenspel van verlichte caleidoscopische kleuren, tonen en diepte die elkaar overspoelen om uiteindelijk iets te creŽren dat je je doet afvragen of deze snit behoort tot het rijk der dromen. De integratie van donkerbruin, medium notenbruin, dunne stroken goudblond en spatjes rood en koper is gewoonweg ongelooflijk.
 
De asymmetrische genialiteit van deze snit laat de kapper toe om te pronken met zijn/haar controle over de kleurwand. De algemene ondertoon van deze kleuren is warm, wat de lichte teint van het model doet glanzen zoals de huid van een interstellaire godin.
 
Als je dit kapsel voor jezelf wilt, dan moet je erg zeker zijn dat je een kapper vindt die dit daadwerkelijk kan uitvoeren. Weet ook dat het bijwerken van dit kapsel erg tijd- en geldrovend zal zijn. Maar als je het kunt doen werken, dan mag je erop rekenen dat je nooit meer opnieuw zult benaderd worden door de club van muurbloempjes.
 
Foto: Wella
 
Terug naar fotogalerij