Kapsel met korte achterkant


Dit type kapsel is de favoriet geweest van haarlokgodinnen zoals Michelle Williams en Elsa Pataky. De korte achterkant en heerlijk spits toelopende zijkanten zorgen voor een fris en super makkelijk hanteerbaar kapsel, terwijl de radicaal lange pony vrouwelijkheid en elegantie toevoegt.
 
Deze mooie pixie snit kan gestyled worden op vele manieren, wat voor een breed gamma aan looks zorgt voor de drager. Let erop dat het haar aan de achterkant en onderaan de zijkanten erg kort geschoren is en geleidelijk toeneemt in lengte en dikte tot aan de bovenkant van het hoofd.
 
De gewichtslijn van de pony is geknipt op een asymmetrische manier om te verzekeren dat de pony makkelijk opzij kan bewogen worden en op zijn plaats blijft, ondanks zijn lengte en dikte. Bemerk dat haar oren volledig bloot zijn, net als haar kaak- en neklijn. Dit creëert een fris, open en jeugdig gevoel.
 
De diepe roodbruine haarkleur is besprenkeld met enigszins lichtere koperrode strookjes highlights die een zachte verlichte iriserende glans toevoegen aan de kleur. De dieprode tint is een warme en rijke kleur, die de bijna fragiele perzik- en crèmekleurige teint van het model mooi neutraliseert. Let erop dat de make-up van het model minimalistisch en nadrukkelijk natuurlijk gehouden werd om de aandacht niet af te leiden van het heerlijke kapsel.
 
Dit kapsel past bij haast elke gezichtsvorm en botstructuur van het gelaat, alhoewel de voorkeur uitgaat naar een ovalen en hartvormig gezicht. Dit erg korte kapsel opent het gezicht en pronkt met unieke gelaatstrekken zoals een mooie mond of soulvolle ogen.
 
Foto: Unali Arthairstyle
 
Terug naar fotogalerij