Kort kapsel met geschoren zijkanten


Hier zie je een mooi glanzend en conisch voorbeeld van de favoriete elementaire basis van Schwarzkopf bij het creŽren van een indrukwekkend kapsel. Dit erg korte kapsel is geknipt met het soort artistiek grillige kracht waar slechts enkele van de elitekappers mee geboren zijn.
 
De hele breedte van de volle, lange pony is geknipt met haast microscopische precisie, waarbij een perfect conische en gebogen lijn gecreŽerd wordt van slaap tot slaap. Bij de slaap is er verbinding met de vooruitstekende haarlijnhoek, die erg kort geschoren werd om het indrukwekkende contrast tussen lang versus kort en gebogen versus gehoekt te creŽren.
 
Het haar werd perfect vermengd door de hand van een genie-kapper om de vloeiende toename in lengte van extreem korte zijkanten naar lange en glanzende pony te creŽren. Let op het evenwicht tussen de kaaklijn van het model en de buiging van de pony; die bestaan naast elkaar in bijna perfecte parallelle silhouetten.
 
De erg donkerbruine haarkleur is doorspekt met lichte stralen verheldering via donkere goudblonde highlights die komen piepen. De schril donkere basiskleur van dit kapsel pronkt perfect met haar artistieke perfectie, terwijl de donkere goudblonde highlights die komen piepen beweging en dimensie toevoegen aan het kapsel. Let erop hoe goed de donkerbruine kleur past bij de olijfkleurige teint van het model, terwijl de donkere goudblonde stroken de ambergroene ondertoon in de bruine ogen van het model doen uitkomen.
 
Dit is een onweerlegbaar mooie snit. Maar als je wil dat hij perfect uitgevoerd wordt, ga dan naar een artistieke en ervaren kapper met een talent voor catwalkmode of creatieve fotoshoots.
 
Foto: Schwarzkopf
 
Terug naar fotogalerij